Peri: Ağzı Olmayan Kız filmi yaş sınırı, konusu, bilet fiyatları

Peri: Ağzı Olmayan Kız filmi yaş sınırı kaç? Peri: Ağzı Olmayan Kız filmi konusu nedir, bilet fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı bu hafta vizyona giren Peri: Ağzı Olmayan Kız filmini ailesiyle izlemek isteyen vatandaşlar tarafındna araştırılmaktadır. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Peri: Ağzı Olmayan Kız filmi yaş sınırı kaç

Peri: Ağzı Olmayan Kız filmi yaş sınırı kaçtır? Peri: Ağzı Olmayan Kız filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var ve bilet fiyatları ne kadar? sorularının yanıtı bu hafta vizyona giren Peri: Ağzı Olmayan Kız filmini ailesiyle izlemek isteyen vatandaşlar tarafındna araştırılmaktadır. Peki, Peri: Ağzı Olmayan Kız filmi yaş sınırı var mı?

KONUSU

Yönetmen koltuunda Can Evrenol'un oturduğu  "Peri: Ağzı Olmayan Kız", filmi Santral'de yaşanan büyük patlama sonucu insanların belli uzuvlarında eksiklerle doğduğu bir dünyada geçmektedir. "Baskın" ve "Ev Kadını" filmleriyle tanınan Evrenolu'un yönettiği film hayatta kalma mücadelesi veren ağzı olmayan kız Peri'nin hikayesini konu alıyor.

OYUNCU KADROSU

Fantastik macera türündeki film için Denizhan Akbaba, Elif Sevinç, Özgür Civelek, Kaan Alpdayı, Sermet Yeşil ve Mehmet Yılmaz Ak gibi isimler kamera karşısına geçti.

YAŞ SINIRI KAÇ

Filmin yaş sınırı ile ilgili henüz bir atama yapılmamıştır.

BİLET FİYATLARI

Peri: Ağzı Olmayan Kız filminin bilet fiyatları sinema ve şehirlere göre değişiklik göstermektedir. 

Yorumlar