Perakende Gayrimenkul Merkezi 3. mezunlarını verdi

- Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle 2014'te hayata geçirilen, perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği merkezden 3. dönemde 30 kişi mezun oldu

Google Haberlere Abone ol
Perakende Gayrimenkul Merkezi 3. mezunlarını verdi

İSTANBUL (AA) - Alkaş Danışmanlık ile Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi (AA PGM), 3. dönem mezunlarını verdi.

Alkaş Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın oğlu Alp Alkaş'ın anısına Ocak 2014'te kurulan merkezin yeni dönem mezunları için Swissotel'de sertifika töreni düzenlendi.

Perakende ve gayrimenkul sektöründeki uzman akademisyenler, üst düzey yöneticiler ve patronlar tarafından derslerin verildiği ve bugüne kadar 55 öğrenciyi mezun veren merkezden 2016'da 30 kişi mezun oldu.

Törende konuşan Alkaş, çok genç yaşta kaybettikleri oğlu Alp Alkaş'ın ismini güzel bir şekilde yaşatmak istediklerini belirterek, "Alp'in adını yaşatmak için hayata geçirdiğimiz merkezin üçüncü eğitim yılını tamamlamış olmanın buruk mutluluğunu yaşıyorum. İşine, mesleğine ve hayata çok bağlı olan Alp, perakende gayrimenkul sektöründe genç yaştan itibaren aktif rol almıştı." dedi.

Alkaş, "Gençlerimizi sektörün duayenleri ve deneyimli eğitmenler ile bir araya getiriyoruz. Hızla büyüyen sektörümüzün kaliteli eğitim almış gençlerimizle buluştuğunu görmek en büyük mutluluğumuz. Bu mutluluğun nice yıllar sürmesi dileğiyle, sertifika almaya hak kazanan tüm genç arkadaşlarımı tebrik ediyorum." diye konuştu.


- "Amaç, eğitimli istihdam yaratmak"


Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin, Türkiye'de gelişmekte olan sektörlere eğitimli istihdam yaratmak amacıyla birçok eğitim ve araştırma merkezi kurduklarını belirterek, bunlardan birisinin de Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi olduğunu söyledi.

Özyeğin, merkezin, tüm dünyada ve Türkiye'de büyüyen gayrimenkul ve perakende sektörüne hizmet vermek için kurulduğunu anımsatarak, "Merkezimiz, üniversite bünyesinde hizmet veren değerli akademisyenlerimizin yanı sıra sektörde görev yapan deneyimli profesyonellerimizin de gönüllü katkıları, yine sektörümüzün dernekleri ile işbirliğinde ulusal ve uluslarası boyutta sertifika programları, araştırma çalışmaları ve konferanslar gerçekleştirdi." dedi.

Merkezin tanıtım filminin gösterildiği etkinlikte konuşmalar sonrası mezun öğrencilere sertifikaları verildi.

Etkinliğe daha önceki dönemde mezun olan öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

Yorumlar