Penta Teknoloji’ye Bilişim 500’den dört ödül

Türkiye'nin köklü teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, BThaber tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen “ Bilişim 500 - İlk Beş Yüz Bilişim Şirketi Araştırması” nda dört kategoride ödüle layık görüldü.

Google Haberlere Abone ol
Penta Teknoloji’ye Bilişim 500’den dört ödül

Türkiye’nin köklü teknoloji dağıtıcılarından Penta Teknoloji, BThaber tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen “Bilişim 500 – İlk Beş Yüz Bilişim Şirketi Araştırması”nda dört kategoride ödüle layık görüldü.

YILDIZ Holding çatısı altında faaliyet gösteren ve 30 yıllık deneyimiyle sektöründe çok sayıda ilke imza atan Penta Teknoloji, BThaber Yayıncılık tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen ”Bilişim 500 - İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nın “Ağ Donanımı”, “Baskı Sistemleri”, “Masaüstü Bilgisayar ve OEM Ürünleri” ve “Yazılım” alt kategorilerinde ödül sahibi oldu.

Mürsel Özçelik: “Tüm şirketler dijitalleşme sürecine dahil olmalı”

Bu yıl, medeniyetlerin beşiği sayılan Göbeklitepe’den esinlenerek “Yine Anadolu’dan Doğacak” temasıyla düzenlenen Bilişim 500 ödül törenine online bağlantıyla katılan Penta Teknoloji Genel Müdürü Mürsel Özçelik şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz pandemi koşulları, hepimiz için dijitalleşme sürecinin kritik önem taşıdığını bir kez daha gösterdi. Bizler yıllardır dijitalleşme alanına yaptığımız yatırımlar sayesinde, hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimize pandemi döneminde de çözüm sunma imkanı bulduk. Bilgisayar, yazılım ve donanım ürünleri başta olmak üzere, 30 yıldır bilgi teknolojileri ürünlerinin dağıtımını gerçekleştirerek müşterilerimizin dijital dönüşümüne yön vermeye devam ediyoruz. Bununla birlikte, artık tüm şirketlerin vakit kaybetmeden dijitalleşme sürecine dahil olması gerektiğine inanıyor, bu yolda attığımız adımlarla sektöre öncülük etmeye gayret ediyoruz.”

Penta Teknoloji Hakkında

Temelleri 1990 yılında atılan Penta Teknoloji, bugün en gelişmiş küresel ve yerel teknoloji ürünlerinin dağıtımını hızlı, güvenli ve kusursuz şekilde gerçekleştiren, Türkiye’nin lider katma değerli teknoloji dağıtıcısı şirketlerindendir. Bugün 40’ı aşkın küresel markanın Türkiye dağıtıcılığını yapan Penta, katma değerli dağıtıcı olma yönündeki yatırımlarıyla öne çıkıyor. 2011 yılında teknoloji dağıtımında önde gelen isimlerden Mersa Sistem ile stratejik ortaklık yaparak Yıldız Holding bünyesine katılan Penta Teknoloji, 2012 yılı sonunda Mersa Sistem ile Penta Teknoloji adı altında birleşmiştir. Penta Teknoloji, sektör liderliği hedefi ve katma değerli dağıtıcılığa yatırım yapma stratejisi doğrultusunda, 2013-2017 yılları arasında, Medyasoft, Ekip Elektronik, Beyaz İletişim, Sayısal Grafik ve Exper Bilgisayar’ı bünyesine katmıştır.

Yorumlar