Pendik'teki banka soygunu girişimi

- Güvenlik görevlisi, zanlı ve rehin alınan müşterinin yaralandığı olayın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
Pendik'teki banka soygunu girişimi

İSTANBUL (AA) - Pendik'te, zanlı, güvenlik görevlisi ve rehin alınan müşterinin yaralandığı bankadan soygun girişimi, güvenlik kameralarına da yansıdı.

Bir bankanın Kaynarca şubesinde 31 Mart'ta yaşanan silahlı soygun girişiminin güvenlik kamerası görüntülerinde, U.U, sırt çantasıyla bankaya girip bankoya yöneliyor, ardından silahını çıkarıp kadın müşteri M.G'yi rehin alıyor.

Bu sırada çevredeki diğer müşteriler dışarı kaçarken, bankanın güvenlik görevlisi S.P. de silahını çıkarıp soyguncuya yöneltiyor. Bir süre sonra U.U. ve rehin alınan kadın bankonun altına doğru gidiyor ve silahlar ateşleniyor.

Ayrıca görüntülerde, soyguncunun bacağından güvenlik görevlisinin ise karnından yaralanıp yere düşmesi, soyguncunun rehineyi bırakıp hızla bankadan uzaklaşması ve vatandaşların silahların ateşlenmesiyle dışarı kaçması da görülüyor.

Bu arada, olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralı güvenlik görevlisi ile zanlının tedavisi sürüyor.

Bacağından vurulan yaralı soyguncu gittiği özel hastanede yakalanmış, polis U.U'nun ifadeleri doğrultusunda evine düzenlediği operasyonda Kırgız uyruklu kız arkadaşı D.Z'yi de gözaltına almıştı.


Yorumlar