Pegasus, Antalya'dan "yurt içi 3 yeni noktaya" uçacak

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, bu ay itibarıyla haftanın belirli günlerinde Antalya Havalimanından Hatay, Erzurum ve Malatya Havalimanlarına karşılıklı...

Google Haberlere Abone ol
Pegasus, Antalya'dan "yurt içi 3 yeni noktaya" uçacak

İSTANBUL (AA) - Pegasus Hava Yolları, bu ay itibarıyla haftanın belirli günlerinde Antalya Havalimanından Hatay, Erzurum ve Malatya Havalimanlarına karşılıklı seferler düzenlemeye başlayacak.

Şirket açıklamasına göre, Pegasus Hava Yolları, bu ay içinde Antalya'dan Hatay'a haftada 2 gün, Erzurum'a haftada 3 gün ve Malatya'ya haftada 2 gün olmak üzere direkt seferler düzenleyecek. Yolcular, Antalya Havalimanından Hatay'a 59,99 TL'den, Erzurum ve Malatya'ya ise 69,99 TL'den başlayan fiyatlarla uçabilecek.

Pegasus'un Antalya'dan Hatay'a seferleri perşembe günleri 18.35'te, pazar günleri 10.30’da gerçekleşecek. Hatay'dan Antalya'ya seferler ise perşembe günleri 20.05'te,pazar günleri 12.00'de düzenlenecek.

Antalya-Erzurum seferlerini kullanacak yolcular, Antalya'dan çarşamba günleri 23.30'da, cumartesi günleri 08.40'ta; Erzurum'dan Antalya'ya perşembe günleri 06.00'da ve cumartesi günleri 10.45'te uçabilecek.

Pegasus'un Antalya-Malatya seferleri, Antalya'dan pazartesi günleri 17.50'de, cumartesi günleri 15.45'te; Malatya'dan pazartesi 21.15'te ve cumartesi günleri 17.40'ta gerçekleşecek.

Yolcular, Pegasus'un yeni uçuşları için biletlerini "www.flypgs.com", "mobile.flypgs.com", Pegasus'un Mobil Uygulamaları ve ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilecek.

Yorumlar