Payitaht Abdülhamid Frida kimdir?

Payitaht Abdülhamid Frida kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve daha önce hangi dizilerde rol aldı. İşte Payitaht oyuncularından Frida karakterini canlandıran oyuncu hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Payitaht Abdülhamid Frida kimdir?

Payitaht Abdülhamid Frida karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu, gerçek adının ne olduğu merak ediliyor. Frida karakteri Payitaht Abdülhamid dizisinde ünlü Yahudi Karaso'nun kızıdır. Kız, Mahmut Paşa'nın oğlu Sebahattin Efendi ile yakın ilişki içerisindedir. 

Mahmut Paşa, oğlunun affedilmesi için çabalarken, Frida'nın da katkısını görecektir. Çünkü, Prens Sebahattin, Frida'ya aşık olduktan sonra muhaliflik düşüncelerinden vazgeçecek ve babasıyla işbirliği yapmaya başlayacaktır. 

Sebahattin, babasının dolayısıyla Sultan Abdülhamid'in kendisini affetmesini isteyecek, hatta onunla birlikte Karaso Efendi'nin kızı Frida'yı da affetmesini isteyecektir.

Mahmut Efendi, Frida'nın da kendileri için çalışmayı kabul etmesi halinde affedilieceğini söyler. Peki, Payitaht Frida karakterini kim canlandırıyor? Frida kimdir?

Payitaht Abdülhamid dizisinde Frida karakterini Esra İşgüzar canlandırıyor. Esra İşgüzar kimdir?

ESRA İŞGÜZAR KİMDİR?

Esra İşgüzar 1990 yılında Kocaeli'de doğdu. 

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur.

Şu ana kadar Kurtlar Vadisi, Günahkar, Pinhan gibi dizilerde rol aldı.

Payitaht Frida kimdir
Esra İşgüzar Instagram fotoğrafları

 

Detaylar geliyor...

 

Yorumlar