Paribu'da paralar çalındı iddiası

Paribu son dakika hacklendi haberiyle gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin kripto para borsalarından biri olan Paribu'nun hacklendiği ve paraların çekilemediği ileri sürülüyor. İddia henüz teyit edilememişken; söylentinin rakipler arasındaki bir karalama kampanyası da olabileceği belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Paribu'da paralar çalındı iddiası

Paribu hacklendi iddiası kripto para gündemine bomba gibi düştü. Bazı kullanıcılar hesaplarındaki paraların uçtuğunu ileri sürerek şikayetçi oldu. Ancak iddialar henüz teyit edilmiş değil. Türkiye'nin kripto para borsaları arasında yer alan Paribu hack olayı ile gündeme geldi. İddialara göre Paribu hacklenmiş ve paralar transfer edilmiş.

Kripto para piyasasında her geçen gün yeni bir olay yaşanmaya devam ediyor. Şimdi de Türkiye'nin kripto para borsalarından olan Paribu hack olayı ile gündeme geldi. İddialara göre; Paribu hacklenmiş ve kullanıcıların hesaplarından izinsiz para transferleri yapılmış. Şimdilik iddiadan ibaret olan bu olayda resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor.

Twitter'daki Paribu kullanıcıları; "Bu olay malesef bizzat benimde başıma geldim. Bir sabah uyandık hesaba girilip bütün coinler BTC ye cevirilmis ve transfer edilmiş.05.04 günü bu olayı yaşayan yaklasik 15 kişiyiz." şeklinde tweet atmaya başladı. 

Bir diğer Twitter kullanıcısı ise; "Merhaba. 05.04 tarihinde saat 4.29 benimde hesabımdan coinlerim btcye çevrilip başka bir hesaba gönderilmiş. Yetkililere durumu bildirdim. Kabul etmediler. Savcılığa şikayette bulundum. Okunmamış onay maili hala duruyor." ifadesini kullandı.

Paribu'nun konuyla ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor. Eğer Twitter'daki kullanıcıların bu iddiaları doğruysa bu olay büyük ses getirir.

Şimdilik konu hakkında konuşmak için elde somut verilerin olmadığını belirtelim.

Bu süreçte güvenliğiniz için Paribu hesabınızın şifresini değiştirmenizi tavsiye ediyoruz.

Öte yandan yaşananların tamamen kripto para borsasında rakipler arasında yaşanan bir kara propaganda da olabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Teknolojioku.com

Yorumlar