Papa elini çekiştiren kadına vurdu

Yılbaşı kutlamaları kapsamında Vatikan'daki Aziz Petrus Meydanı'nda toplanan insanlarla selamlaşan Papa Francis, bu sırada elinden tutup çekiştiren bir kadına sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Papa elini çekiştiren kadına vurdu

Yılbaşı kutlamalarının yapıldığı yerlerden biri de Vatikan'dı. Burada yapılan kutlamalar eğlenceden uzak, daha çok dini ritüeller şeklindeydi.

Aziz Petrus Meydanı'nda toplanan binlerce Hristiyan, dualar ederek yeni yıla girdi. Meydana gelen Papa Francis, burada bulunan insanlarla selamlaştı.

Kendisini bekleyen insanların arasından selamlayarak ve el sıkışarak ilerleryen Papa Francis, bu sırada neye uğradığını şaşırdı.

KADININ ELİNE VURARAK KURTARDI

Kalabalığın elini sıkarak ilerleyen Papa bir noktaya geldikten sonra yön değiştirdi. Tam bu sırada sırada bulunan bir kadın Papa Francis'i elinden tutup sertçe çekiştirdi. Arkaya doğru çekiştirilin ve neye uğradığını anlamayan Papa Francis, sendeledi.

Kadının bu ısrarlı hareketi nedeniyle düşme tehlikesi geçiren ve canı yanan Papa Francis, sinirlerine hakim olamayarak elini kadının eline vurarak kurtardı.

Yorumlar