Pamukören kim? pambık ören kimdir? Peker kime pambıkören diyor?

Pamukören kim veya pambık ören kimdir? Seda Peker kim için pamukören veya pambık ören ifadelerini kullanıyor. İşte merak edilen lakabın sahibi:

Google Haberlere Abone ol
Pamukören kim? pambık ören kimdir?

Pamukören pambık ören kimdir soruları çetebaşı Seda Peker kim için pamukören veya pambık ören diyor? İşte Sedat Peker'in sık sık kendisinden "pamukören veya pambıkören" şeklinde hitap ederek lakap taktığı kişi: 

Sedat Peker'in sık sık "pamukören veya pambıkören" şeklinde hitaplarda bulunduğu kişi Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören'dir. Peker, "Demir" ile "Pamuk" kelimelerinin yerini değiştererek muhatabına hakaret etmeye çalışmaktadır.

Peker, Demirören grubuna ait gazete ve televizyonların evine yapılan baskın haberlerini kasıtlı olarak yanlı bir şekilde verdiğini ileri sürerek sık sık medyanın sahiplerini tehdit ediyordu. Hatta, AK Parti tarafından Hürriyet binasının önünde düzenlenen protesto gösterilerinden sonra bir grubun düzenlediği provokasyonu da sahiplenen Sedat Peker, o provokasyon sonrasında Demirören grubunun medyayı satınalabildiğini ileri sürüyor.

Peker, en son videosunda ise Yıldırım Demirören'in medya grubunu satın alırken Ziraat Bankası'ndan kredi çektiğini ancak bu krediyi hiçbir şekilde geri ödemediğini ileri sürdü. 

Son olarak Yıldırım Demirören'i hedef alan Sedat Peker, pazar günü yayınlayacağı videoda Berat Albayrak'ı da ele alacağını ifade ederek, "Allah’a yemin olsun sizi mahvedeceğim. Ben ajanım he?" ifadelerini kullandı.

Yıldırım Demirören
Yıldırım Demirören

 

Peker'in bir diğer iddiası ise yurt dışına kaçmadan önce Yıldırım Demirören tarafından misafir edildiği yönündeydi. O iddia ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Peki, Yıldırım Demirören kimdir?

Yıldırım Demirören 6 Ekim 1964 tarihinde Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. Sanayici, iş adamı, spor yöneticisi ve Beşiktaş JK'nin 32. başkanı olarak 2004 ve 2012 yılları arasında görev almıştır. 27 Şubat 2012 ile 28 Şubat 2019 tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı yaptı.

Eğitimini İsviçre'deki Leysin American School'da tamamladı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in oğludur. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. TÜSİAD, TUGİAD ve TABA üyesidir.

2000-2002 ve 2002-2004 dönemlerinde BJK Yönetim Kurulu Üyeliği, Asbaşkanlık ve Futbol Şube Sorumluluğu görevlerinde bulundu. 2004 yılında başkan Serdar Bilgili'nin görevi bırakması üzerine Beşiktaş JK başkanlığına seçildi. 26 Şubat 2012 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonunun 41. başkanı olarak seçildi.[1] Revna Demirören ile evli olup 3 çocuk babası olan Demirören, İngilizce bilmektedir.

 

Yorumlar

Jfvjh hhgh Milli piyangonun da şu anki sahibi;)