Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası

- Antalya'da başlayan şampiyonaya 22 kulüpten 153 sporcu katılıyor

Google Haberlere Abone ol
Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası

ANTALYA (AA) - Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası, Antalya'da başladı.

Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki yarışlara 22 kulüpten 153 sporcu katılıyor.

Suüstü, çift palet, dip ve tüp disiplinlerinde kadınlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışlar, 2 Nisan Pazar günü sona erecek.

TSSF Başkanı Şahin Özen, açılış töreninde yaptığı konuşmada şampiyonaya katılan sporculara başarılar diledi.

Şampiyonanın ilk gününde kadınlar 100 metre suüstü yarışlarında İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarından Tuğçem Akgün birinci, İstanbul Su ve Doğa Sporları Kulübünden Şevval Nur Gündüz ikinci, Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübünden Zeynek Ak üçüncü olurken, erkeklerde ise Bakırköy Su Sporları Kulübünden Ömer Faruk Saydam birinci, aynı kulüpten Onur Berke Kuyumcu ikinci, Şehitkamil Belediye Spor Kulübünden Tuğcan Kaytar ise üçüncü sırayı aldı.

Kadınlar bin 500 metre suüstü yarışlarında da birinciliği İTÜ Geliştirme Vakfı Okullarından Ceren Yeşilbaş, ikinciliği Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübünden Zeynep Ak, üçüncülüğü ise Şehitkamil Bahçelievler Yıldız Spor Kulübünden Kevser Melekoğlu elde etti. Erkeklerde de Şehitkamil Belediye Spor Kulübünden Muhammed Emin Bay birinci, İstanbul Gençlik ve Spor Kulübünden Derin Toparlak ikinci, Tenis Yüzme Kayak Spor Kulübünden Can Batır üçüncü oldu.

Yorumlar