Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Şerif İstanbul'da

- Konuk Başbakan Şerif, FSM Hastanesi'ni ziyaret etti

Google Haberlere Abone ol
Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Şerif İstanbul'da

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da bulunan Pakistan Pencap Eyalet Başbakanı Şahbaz Şerif, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti.

Konuk Başbakan Şerif, hastaneye gelişinde İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu tarafından karşılandı. Başbakan Şerif'e İstanbul Anadolu Kuzey Hastaneleri Birliği Genel Sekreterlik binasında, İl Sağlık Müdürü Memişoğlu tarafından İstanbul'daki sağlık hizmetleri ile ilgili brifing verildi.

Daha sonra konuk Başbakan ve beraberindekiler, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yoğun Bakım Ünitesi, Genel Cerrahi ve Acil Servisi ile Radyoloji Servisi'ni gezdi. Servisleri gezisi sırasında bazı hastaları da ziyaret eden Şerif, hastalara acil şifalar diledi.

Şerif daha sonra hastanenin Merkez Laboratuvarı'nı gelerek, bilgi aldı.

Başbakan Şerif ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Burada görmüş olduğum sağlık alanındaki hizmetlerin en iyi ve en kaliteli şekilde verilmesi ve aynı zamanda uluslararası standartlarda olması beni çok memnun etti. Burada özellikle hem klinik, hem de klinik olmayan hizmet alanlarını yerinde inceleme fırsatı buldum. Türk vatandaşlarının uluslararası standartlarda almış olduğu sağlık hizmetini yerinde gördüm. Türkiye'de sağlık alanında gerçekten çok iyi gelişmeler olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum."


Yorumlar