Özkan Uğur sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur, sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Daha önce tedavi olarak yendiği kanser hastalığı tekrar nükseden Uğur, ikinci kez tedavi görmeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Özkan Uğur sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi

Yeniden kanser tedavisi görmeye başlayan müzisyen Özkan Uğur, kişisel Instagram hesabında sağlık durumuna ilişkin olarak bir açıklama yayınladı. Uğur şunları söyledi.

"Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim olumlu gidiyor. Güzel, sağlıklı günlerde birlikte olacağız inşallah. Sevgilerimle."

66 yaşındaki Uğur'a 2013 yılında lenfoma teşhisi konulmuş ve sanatçı bu hastalığı yoğun tedavilerin ardından yenmişti.

Geçtiğimiz 23 Nisan'da sokakta konser vererek hayranlarına canlı yayınlarla müzik şöleni yaşattığı MFÖ grubu ilk defa bir eksikle sahne aldı. Özkan Uğur, 23 Nisan konserine katılamadı. Fuat Güner ise kötü haberi duyurmak zorunda kaldı.

Hayranlarını derinden üzen bu haber karşısında herkes Özkan Uğur'un sağlık durumunu merak edince Uğur, sosyal medya hesabı Instagram'dan açıklama yaptı.

Konserden bir fotoğrafını paylaşan Uğur, sağlık durumu hakkında fotoğrafın altına şu notu düştü:

"Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim Tedavi sürecim olumlu gidiyor. Güzel, sağlıklı günlerde birlikte olacağız inşallah. Sevgilerimle."

 Özkan Uğutr

Yorumlar