Özil, sevincini 'Elhamdülillah' notuyla paylaştı

Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil Leicester City ile geldiği karşılaşmadı bir gol atarak Premier Lig'de 30 gole ulaştı ve en fazla gol atan Alman futbolcu unvanını kazandı. Özil sevincini "Elhamdülillah" notuyla paylaştı

Google Haberlere Abone ol
Özil, sevincini 'Elhamdülillah' notuyla paylaştı

Sonhaberler | Haber Merkezi

İngiltere Premier Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Arsenal, Emirates Stadı'nda Leicester City ile karşı karşıya geldi. Maçta Arsenal formasını giyen Türk asıllı Alman Futbolcu Mesut Özil bir gol ve bir asistlik performans gösterdi.

Leicester City'yi 3-1 yenen Arsenal'ın yıldız oyuncusu Özil, Premier Lig'de 30 gole ulaştı ve en fazla gol atan Alman futbolcu unvanını elde etti.

KARŞILAŞMADA YAŞANANLAR

Leicester City Arsenal karşılaşmasının 31. dakikasında Arsenal'ın oyuncusu Hector Bellerin'in kendi kalesine attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Arsenal, 45. dakikada Mesut Özil, 63 ve 66. dakikalarda Pierre-Emerick Aubameyang'ın attığı gollerle 3-1 maçı kazandı.

ÖZİL'DEN REKOR KIRAN PAYLAŞIM

Arsenal - Leicester City karşılaşmasında gösterdiği performansla kamuoyunda övgüler toplayan Türk asıllı futbol yıldızı Mesut Özil, Premier Lig'de en fazla gol atan Alman futbolcu unvanını elde etmesinin sevincini sosyal medya hesabından secdeye gittiği anın fotoğrafını 'Elhamdülillah' notuyla paylaştı.

Yorumlar