Özgür Özel eşi kimdir Didem Özel kim nereli ne iş yapıyor kızı İpek Özel kaç yaşında?

Özgür Özel'in CHP Genel Başkanı seçilmesinden sonra eşi de yakın markaja alındı. Haliyle eşinin kim, nereli ve kaç yaşında olduğu soruları da merakla soruluyor. İşte Özgür Özel'in eşi Didem Özel, kızı İpek Özel ve kendisi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları...

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel eşi kimdir Didem Özel hakkında merak

Özgür Özel'in Eşi Didem Özel Kimdir? Özel Ailesi Hakkında Bilgiler... Türkiye'nin siyasi tarihine damgasını vuran isimlerden biri olan Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yeni genel başkanı olarak siyaset sahnesindeki yerini daha da sağlamlaştırdı. Özgür Özel'in genel başkan olmasının ardından, hem politik başarıları hem de özel hayatına ilişkin bilgiler gündeme gelmeye başladı. Peki, Özgür Özel'in eşi Didem Özel kimdir? Bu ikili nasıl tanıştı ve hayatlarını nasıl birleştirdiler? İşte Didem Özel ve aileleri hakkında merak edilenler.

Özgür Özel'in eşi kim Didem Özel hakkında bilgiler

Didem Özel, CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel'in hayat arkadaşıdır. Eczacılık mesleğini icra eden Didem Özel, eşiyle üniversite yıllarında, 19 yaşında tanışmış. Bu tanışıklık, zamanla derin bir aşka ve sonrasında evlilik kararına dönüşmüştür. İlişkilerinin başlangıcı, Özgür Özel'in hayatındaki pek çok kararı etkilemiş; özellikle de mühendislik yerine eczacılığı tercih etmesinde büyük bir rol oynamıştır.

Özgür Özel ve eşi

İpek Özel: Ailenin Genç Üyesi

Özgür ve Didem Özel çiftinin İpek adında bir kız çocukları bulunmaktadır. Özgür Özel'in kızı İpek Özel, ailesinin yanı sıra babasının siyasi kariyerinin de önemli bir parçası olarak büyümektedir. Her ne kadar kamusal alanda fazla öne çıkmamış olsa da, İpek Özel, ebeveynlerinin desteği ve sevgisi ile hayatına devam etmektedir.

Kızı FETÖ Okulunda Okudu İddiası 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in kızı İpek Özel'in FETÖ'ye ait İzmir Yamanlar Koleji'nde okuduğuna dair bazı basın yayın organlarında iddialar yer almıştı.

Özel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiayı yalanlamıştı.

Özgür Özel, kızını15 Temmuz sonrası kapatılan FETÖ’nün İzmir Yamanlar Koleji'nde okuttuğu yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Basın toplantımızın ardından Ebabiller alçakça saldırmaya devam ediyor biricik kızımı FETÖ'nün okuluna gönderdiğim yalanını atıyorlar.

Kızım ilköğretimi ODTÜ Ülkem Koleji'nde liseyi Bornova Anadolu Lisesi'nde okudu.

Ben yalanlamaktan yoruldum siz iftira atmaktan yorulmadınız.”

İpek Özel

Özgür Özel, 7. Sanat Eğitim Tasarım Yarışması’nda dünya dördüncüsü olan kızına ödülünü veriyordu.

Etkinlik İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenmişti.

Düzenlenen yer ise Yamanlar Koleji’ydi.

Özetle Özgür Özel’in Bornova Anadolu Lisesi’nde okuyan kızı İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Yamanlar Koleji’nde düzenlediği etkinlikte babasından ödül almıştı.

Özgür Özel'in Siyasi ve Kişisel Hayatı

Özgür Özel, CHP içerisinde önemli bir lider olarak tanınmakta ve siyasi kariyerine genel başkan olarak devam etmektedir. Kendi ifadeleriyle sorumluluktan kaçmayan ve fedakarlıktan geri durmayan bir politikacı olarak bilinir. Genel başkanlık süreci boyunca, partinin ve ülkenin genel iyiliği için geniş bir mutabakat oluşturma arzusunda olduğunu dile getirmiştir.

Özgür Özel ve eşi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel, Türkiye'nin siyasi ve sosyal hayatında tanınan bir çift olarak öne çıkıyor. Uzun yıllara dayanan birliktelikleri ve kızları İpek ile beraber, Özel ailesi, Özgür Özel'in siyasi başarılarının yanı sıra, onun kişisel hayatında da güçlü bir temel oluşturuyor. Didem Özel'in eczacı kimliği ve Özgür Özel'in genel başkan olarak görevine devam etmesi aileyi kamuoyunun ilgi odağı haline getirmeyi sürdürüyor.

Özgür Özel kızı

Özgür Özel'in eşi Didem Özel ve kızları İpek Özel hakkında genel bilgiler bu şekilde.

 

Yorumlar