Özgür Özel DEM Parti ile ilişkilerini inkâr etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, DEM Parti ile ilişkiler ve Türkiye'nin güncel meseleleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel DEM Parti ile ilişkilerini inkâr etti

CHP lideri Özgür Özel, DEM Parti ile olan ilişkilerine dair açıklamalarda bulundu. Özel, CHP ve DEM Parti arasındaki ilişkilerin, diğer siyasi partilerle olan ilişkilerle aynı düzeyde olduğunu belirtti. Özel, ilişkilerin şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü ve kamuoyunun gözü önünde gerçekleştiğini ifade etti.

GÜNCEL EKONOMİK DURUM DEĞERLENDİRMESİ

Konuşmasında Türkiye'nin ekonomik durumuna da değinen Özgür Özel, asgari ücretlinin geçim sıkıntısından, emeklilerin maaşlarına kadar geniş bir yelpazede değerlendirmeler yaptı. Özel, TÜİK rakamlarını eleştirerek, gelir adaleti ve vergi adaleti konularına vurgu yaptı.

EMEKLİLER VE GELİR ADALETİ

Özel, emeklilerin maaşları ve ekonomik sıkıntılarına dikkat çekti. Eski dönemlerle karşılaştırmalar yaparak, emeklilere yapılan zamların yetersiz olduğunu ve emeklilerin ekonomik durumlarının kötüleştiğini belirtti. Ayrıca, gelir adaleti ve zenginlerin vergilendirilmesi konularına da değindi.

GIDA VE AKARYAKIT FİYATLARI

Türkiye'deki gıda ve akaryakıt fiyatlarına da değinen Özel, simit ve çay fiyatlarındaki artışları örnek göstererek, halkın yaşadığı ekonomik zorlukları dile getirdi. Benzin ve mazot fiyatlarındaki artışların da halkın yaşam maliyetlerini nasıl etkilediğini anlattı.

DEPREM BÖLGESİNE ZİYARET

Özel, gelecek hafta CHP yöneticileriyle deprem bölgesine ziyarette bulunacaklarını duyurdu. Depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Depremle ilgili olarak, tek başına iktidar olan hükümetin yetersiz kaldığını ve depreme hazırlıksız yakalandığını eleştirdi.

Yorumlar