Özer Kocer kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, kaç yaşındadır?

Özer Kocer kimdir, nerelidir, mesleği nedir, ne iş yapıyor soruları magazin dünyasında bomba etkisi yapan skandal sonrasında merakla soruluyor. Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal ile yasak ilişki yaşadıkları ileri sürülen Özer Kocer hakkında neler biliniyor?

Google Haberlere Abone ol
Özer Kocer kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, yaşı?

Özer Kocer kimdir, nerelidir, mesleği nedir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, mesleği nedir soruları bu aralar magazin dünyasında merakla soruluyor. 

Soruluyor dedik, çünkü magazin dünyasında çok fazla tanınmayan Özer Kocer, evli bir kadınla yasak bir ilişki ile gündeme gelince biyografisi veya özgeçmişi merak konusu oldu. 

Ünlü oyuncu Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal'ın yasak ilişki yaşadığı ortaya çıkan Kocer'in kim olduğu merak ediliyor.

Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Burak Sergen'in 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal, tarafından ihanete uğraması magazin gündemine bomba gibi düştü. Sergen'in boşanmak için harekete geçtiği Ünsal'ın yasak ilişki yaşadığı Özer Kocer ile el ele görüntülendiği fotoğrafı da basına sızdı.

Özer Kocer kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
Özer Kocer kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

 

Nisan ayında koronovirüse yakalanan ve uzun süre hastanede tedavi gören Sadakatsiz dizisinin Haluk'u Burak Sergen'in, 4 ay önce evlendiği Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Ünsal'ın yasak ilişki yaşadığı kişiyle görüntüleri de ortaya çıktı.

Sergen'i hastanedeki en zor günlerinde dahi yalnız bırakmayan Nihan Ünsal, İzmirli Özer Kocer ile yasak ilişki yaşamaya başladı.

Eşinin hareketlerinden şüphelenen Sergen ise ihaneti belgeletti.

Günaydın'ın özel haberine göre, çıkan haberler in ardından Nihan Ünsal ve Özer Kocer'in el ele çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

Nihan ve Özer ikilisi, Florya'daki bir alışveriş merkezine el ele girdi.

Çift ardından da gittikleri mekanda samimi şekilde görüntülendi.

Özer Kocer'in aslen İzmirli olduğu öğrenildi.

Özer Kocer'in iş insanı olduğu ancak hangi sektörde faaliyet gösterdiği de tam olarak bilinmiyor.

BURAK SERGEN'E ESKİ EŞİNDEN DESTEK

Sessizliğini koruyan Sergen'in eski eşi ve oğlu Cansın'ın annesi Işıl Sergen'den, usta oyuncuya destek gecikmedi. Işıl Sergen, hem Burak Sergen'e 'güçlü ol' mesajı verdi hem de hakkındaki haberlere açıklık getirdi:

'İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim . İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum. Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım.

Bugün Haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak Bey'le boşanma anlaşmamızda '15 milyon tazminat' aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Bir ricam da bugün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız. Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen'

NİHAN ÜNSAL'DAN İDDİALARA CEVAP

Öte yandan konuyla ilgili ilk konuşan Nihan Ünsal ise iddiaları ve yasak ilişkiyi yalanladı. Ünsal, Magazin D haber müdürü Asiye Acar'a özel olarak yaptığı açıklamada ihanet iddialarını reddederek hukuki yollara başvuracağını söyledi. Ünsal, açıklamasında "Avukatım gerekli açıklamayı yapacağı için bu kadar bekledim. Fakat fotoğrafların yayınlanmasıyla iş çığırında çıktı. Bir ailem ve gururum olduğu unutularak her yerde eski fotoğraflar yayınlandı. Bunları yapan herkese kanunen gerekli işlemleri yapacağız. Hastanedeyken benim 7/24 neler yaşadığımı herkes biliyor. Bunlara açıklama gereğinde bile bulunmuyorum. Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski" dedi.

NİHAN ÜNSAL KİMDİR?

Peki, Burak Sergen ile evli olduğu halde başka biriyle yasak ilişki yaşadığı ileri sürülen Nihan Ünsal kimdir?

Nihan Ünsal 1986 yılında İzmir'de doğdu. 

35 yaşında olan Nihan Ünsal, özel bir akademide sunuculuk ve spikerlik eğitimi almıştı.

Ünsal ve Burak Sergen 4 ay önce dünyaevine girmişti.

Detaylar ekleniyor....


 

Yorumlar