Özel ve Yavaş, İyi Parti adayını iknaya çalışmış

İyi Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yıldırım, adaylıktan çekilmesi konusunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve ABB Başkanı Mansur Yavaş tarafından ikna edilmeye çalışıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Özel ve Yavaş, İyi Parti adayını iknaya çalışmış

İYİ Parti Ankara Büyükşehir adayı Cengiz Topel Yıldırım, "usulsüzlük" iddiaları üzerine "Mamak belediye başkanlığını istedi" diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a cevap verdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Mansur Yavaş, size cevap verilmez sadece teşhis konulur. Ya kronik bir yalancısınız ya da ağır bir şizofreni vakası. Maalesef ileride 140jurnos belgesellerinin konusu olacaksınız" ifadelerini kullanan Cengiz Topel Yıldırım şöyle devam etti:

ADAYLIĞIM DUYULUNCA ÖZGÜR ÖZEL DAVET ETTİ

İYİ Parti’den aday olacağımın duyulması üzerine CHP genel başkanı Özgür Özel görüşmek için beni davet etti, bu adaylıktan duyduğu üzüntüyü ifade etti, bunu engellemek için uğraştı.

GÖZLERİNİ NİÇİNE BAKA BAKA SÖYLEDİM

Bu uğraşının bir parçası olarak, beni siz davet ettiniz onun ricası üzerine sizinle görüşmeyi kabul ettim. Bu görüşmede gözlerinizin içine baka baka İYİ Parti adayı olacağımı söyledim. Bunun üzerine, durduk yere Mamak Belediyesi konusunu siz açtınız ve atadan kalan arsanızı çocuklarınız arasında bölüştüren bir tavırla “Mamak’ı da Mesut’a verdim” dediniz.

USTACA KUMPAS KURDUNUZ

Sizden farklı olarak, yaptığım özel görüşmeleri kamuoyuyla paylaşmak ve olayları çarpıtarak anlatmak gibi bir adetim yoktur. Dolayısıyla, rahat olabilirsiniz; gerek sizinle gerek Özgür Bey ile yaptığımız görüşmelerde konuştuğumuz konular, siz yalan söylemediğiniz sürece, bende saklı kalacaktır.

Ancak bu akşam söylediklerinizle ustaca kumpaslar kurduğunuzu ve kılınız kıpırdamadan yalan söyleyebileceğinizi hepimize gösterdiniz. Sizin ve etrafınızdakilerin makam mevki hırsından gözü dönmüş adeta.

KARŞI KARŞIYA KONUŞALIM

Şimdi sizi tekrar ciddiyete ve ağırbaşlı olmaya davet ediyorum. Sizinle ilgili belgeleriyle ortaya koyduğum yolsuzluk iddialarına cevap verin ve kuşaklar boyu anlatılacak çorba dağıtmak dışında hiçbir dişe dokunur icraat yapmadan geçirdiğiniz beş senenin hesabını verin. Eğer ayarlanmış mülakatlar yerine demokratik bir tartışma yapmaya cesaret edebilirseniz, bunları sizinle karşı karşıya konuşmak için her zaman burada olacağım. @mansuryavas06"

Yorumlar