Özel Seyhan Okulları kimin, sahibi kim, iflas mı etti?

Adana'da faaliyet yürüten ve yaklaşık 30 yıllık bir deneyime sahip olan köklü eğitim kuruluşu Özel Seyhan Okulları iflasını açıkladı. Vatandaşlar ise, Özel Seyhan Okulları kimin, sahibi kim, iflas mı etti? şeklinde aramalara başladı.

Google Haberlere Abone ol
Özel Seyhan Okulları kimin, sahibi kim

Özel Seyhan Okulları kimin, sahibi kim, iflas mı etti? soruları iflas ettiğini duyuran Özel Seyhan Okulları'nın sahibini merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Adana'da faaliyet yürüten Özel Seyhan Okulları'nın sahibi Oktay Seçmen'dir. Tam adı Yılmaz Oktay Seçmen olan okulların sahibi 30 yıl önce kurduğu özel eğitim kurumunun iflas ettiğini açıkladı. Bunu duyan vatandaşlar ve öğretmenler okulun kapısına dayandı. 

SMS İLE BİLGİ VERDİLER

Okulda görevli olan öğretmenlerin bir yılı aşkın süredir maaş almadığı ve velilerden 20 bin TL civarındaki kayıt paralarını peşin alındığı iddia edilirken konuyla ilgili Seçmen, son yıllarda ekonomik sıkıntılarının giderek arttığını ve artık okulun eğitim ve öğretimi sürdüremeyeceğini velilere bildirdi. Ayrıca okul yönetimi tarafından da velilere çocuklarını başka okula alması konusunda SMS yoluyla bilgi verildi.

Özel Seyhan Okulları'nın sahibi olan Oktay Seçmen, Tomatis olarak bilinen sistemin Türkiye ayağında yönetici olarak görev alıyor. 

Yorumlar