Özdil ve Dündar'dan şaşırtan Erdoğan çıkışı: Yanındayız

Yılmaz Özdil, Türk ekonomisini bitirmekle tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarının ardından bir tweet atarak Erdoğan'ın "yanındayız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Özdil ve Dündar'dan şaşırtan Erdoğan çıkışı: Yanındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra askerlerini Suriye'nin kuzeyinden çeken ABD Başkanı Donald Trump Twitter üzerinden ''ABD'nin sonu olmayan saçma savaşlardan çekilme vakti geldi." açıklamasında bulunmuştu. Trump, daha sonra attığı bir tweetle Türk ekonomisini bitirmekle tehdit etmişti.

ÖZDİL'DEN BEKLENMEDİK ÇIKIŞ

Muhalif kimliğiyle tanınan, eline geçen her fırsatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmekten geri durmayan Yılmaz Özdil'den beklenmedik bir tepki geldi. 

"DİK DUR, EĞİLME, YANINDAYIZ"

Özdil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla ''Başka Türkiye yok... Dik dur, eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye'' ifadelerini kullandı.

UĞUR DÜNDAR: HÜKÜMETİN YANINDAYIZ

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'deki terör örgütü PKK/YPG/PYD unsurlarına yapmayı planladığı operasyon öncesinde ABD Başkanı Donald Trump'ın Türk ekonomisini yok etmekle tehdit etmesine tepkiler sürüyor. Yılmaz Özdil'in yanı sıra ABD Başkanı Trump'a bir tepki de Uğur Dündar'dan geldi. Trump'un tehditleri sonrası Uğur Dündar sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: "Bu tweet sağlıklı kafa yapısının ürünü olamaz. Türkiye'yi alenen tehdit eden bu adama gereken yanıtın en kısa sürede ve gereken sertlikte verileceğini düşünüyorum. Hepimiz T.C. yönetiminin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanındayız. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Başka Türkiye yok!"

Yorumlar

hakkı Bunlara inanasım gelmiyor ama neyyse. (Tayyip gitsin ülke batsın zihniyetinin baş oyuncularıdır kendileri)