Ozan Tufan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Fenerbahçe futbolcusu Ozan Tufan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Beşiktaş ile yapılan derbi maçında attığı golle dikkatleri bir kez daha üzerine çeken Ozan Tufan biyografisi merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ozan Tufan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

Ozan Tufan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Fenerbahçe - Beşiktaş arasında oynanan derbi maçında attığı golle adından bir kez daha söz ettiren Ozan Tufan biyograisi futbol taraftarı tarafından merak konusu oldu. Peki, Ozan kimdir?

Ozan Tufan 24 yaşındadır.

Aslen Bursalı'dır.

Orta saha oyuncusudur.

Boyu 1,79'dur.

İşte Ozan Tufan biyografisi: 

Ozan Tufan 23 Mart 1995 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 

Futbol kariyerine 2005 yılında Bursaspor'un altyapısında başladı. 

Ozan Tufan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

2012 yılına kadar Bursaspor'da kalan futbolcu, 2012 yılında Bursaspor'un profesyonel kadrosunda yer almaya başladı. Burada üç yıl oynadığı maçlarda toplam 41 gol atarak adından söz ettirdi. 

2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Ozan Tufan burada çıktığı 72 maçta toplam 8 gol attı. 

2019 yılında Alanyaspor'a kiralık olarak gönderilen Ozan daha sonra tekrar Fenerbahçe'ye geri döndü.

Ozan Tufan, 9 Ağustos 2012 tarihinde UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunda KuPS Kuopio karşısında Bursa Atatürk Stadyumunda oynanan maçın 71. dakikasında attığı gol ile Avrupa kupalarında gol atan en genç futbolcu olmuştu.

Ozan Tufan 22 Aralık 2019 Pazar akşamı İstanbul'da Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçında attığı golle futbol taraftarının dikkatini bir kez daha üzerine çekti. Birçok yorumcu, Ozan Tufan için olumlu yorum yaptı.

Yorumlar