Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir?

Ozan Gündoğdu, Halk TV ekranlarındaki yorum programlarına katılarak yaptığı yorumlarla dikkatleri üzerine çeken CHP politikalarını savunan gazetecilerden biridir. Peki, Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli

Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir soruları başta Halk TV izleyicisi olmak üzere birçok kişi tarafından merakla soruluyor. Halk TV ekranlarında yayınlanan programların daimi yorumcuları arasında bulunan Gündoğdu, birlikte programa katıldığı yorumcularla günlük politik gelişmeleri değerlendiriyor. Gündoğdu'nun özel ve çalışma hayatı merak konusu. Peki, Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir?

Ozan Gündoğdu, Halk TV'deki programlarla tanınsa da FOX TV'ye transfer olmasıyla da gündem olmuştu. Halk TV'nin FOX'tan birçok ünlü gazeteciyi bünyesine kattığı bir dönemde FOX da Halk TV'den Gündoğdu'yu alarak kendi bünyesine kattı. 

Halk TV ile birlikte Birgün gazetesinde de köşe yazıları yazıyordu. Ekonomi alanında gazetecilik yaptığı bilinen Ozan Gündoğdu'nun biyografisi ise şöyle: 

Ozan Gündoğdu, 1989'da İzmir ilinde doğdu.

Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir
Ozan Gündoğdu ve eşi Zeynep Gündoğdu

 

Lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi'nde, yükseköğrenimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde tamamladı.

Van depreminin ardından bölgeye giderek gönüllü yaz okulu öğretmenliği yaptı.

Ozan Gündoğdu, Halk TV'de yayınlanan Kayda Geçsin programındaki yorumculardan biriydi.

Özlem Gürses'in sunduğu programda Murat Ağırel ve Timur Soykan da yorumcu olarak bulunuyodu.

HALK TV'DEN FOX TV'YE TRANSFER OLDU

Ozan Gündoğdu, Nisan 2022’de Halk TV’de yayınlanan “Neden Sonuç” programında yorumculuk yapmaya başladı. Bu programda gazeteci Mehmet Tezkan da yorumcu olarak yer alıyordu. Gündoğdu, Temmuz 2021’de Halk TV’nin internet sitesinde köşe yazıları kaleme aldı.

Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir
Ozan Gündoğdu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, eşi, babası kimdir

 

Gündoğdu, Ağustos 2022’de FOX TV‘ye transfer oldu. Söz konusu transfer hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Gündoğdu, “Sevgili dostlar; Yeni dönemde beni de heyecanlandıran bir gelişme @FOXhaber‘e başlamak oldu. Olumlu dilekleriniz için teşekkür ederim. Umarım, memleketin yüzünün güleceği günlerde de bir arada oluruz” ifadelerini kullandı.

Halk TV ailesine de veda mesajı yayınlayan Gündoğdu, “Halk TV’de beraber çalışma imkanı bulduğum herkesle gurur duydum. Bu zamana kadar nazımı çeken Halk TV ailesine ve emekçilerine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

OZAN GÜNDOĞDU EŞİ KİM, KİMİNLE EVLİ?

Ozan Gündoğdu'nun eşi Zeynep Gündoğdu'dur. İkili 2021 yılında evlendiler.  Çiftin düğünü 7 Haziran 2021 tarihinde yapıldı. Gündoğdu, bu mutlu haberi Twitter hesabından yaptığı, “Evlendik, mutluyuz” mesajıyla paylaştı.


 

Yorumlar