"Oyun felsefemiz topa sahip olmak"

- Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak: "Topa sahip olduğumuzda rakibi olabildiğince geriye itebiliriz. Bu da pozisyonlara girmemizi kolaylaştırır"

Google Haberlere Abone ol
"Oyun felsefemiz topa sahip olmak"


GAZİANTEP (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Yalçın Koşukavak, topa sahip olup rakiplerini olabildiğince geriye iterek gol pozisyonlarını artırmak istediklerini bildirdi.

Koşukavak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-0 kazandıkları Altınordu maçına istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi.

Maç içerisinde yapılan değişikliklerle kendi yapılarına kavuşmaya başladıklarını anlatan Koşukavak, "İlk yarıda topa pek sahip olamadık. Ama ikinci yarının ortasından itibaren kontrolü elimize aldık. Oyun felsefemiz topa sahip olmak. Topa sahip olduğumuzda rakibi olabildiğince geriye itebiliriz. Bu da pozisyonlara girmemizi kolaylaştırır." ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki haftalarda daha iyi olmaya çalışacaklarını belirten Koşukavak, "Galibiyetlerimizin sayısını daha da artırmalıyız. Bu anlamda çok çalışacağız. Ligde 'kolay veya zor' diye bir takım yok. Her maçı kazanabilme arzusuyla sahaya çıkacağız." diye konuştu.

Yorumlar