Oynat Bakalım sunucusu kimdir, nerelidir, yaşı kaç?

TV8'de her gün yayınlanan Oynat Bakalım sunucusu kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Türkiye onu 2009 yılında Var Mısın Yok Musun isimli yarışma programından hatırlıyor. Programda 68 bin liralık teklifi reddederek büyük ödüle doğru gitmiş ve 100 bin lira kazanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Oynat Bakalım sunucusu kimdir, nerelidir, yaşı kaç

TV8 ekranlarında her gün yayınlanan eğlence programı Oynat Bakalım sunucusu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Programda dünyanın farklı ülkelerinden ve coğrafyalarından görüntüler, komik ve eğlenceli videolar seyirciye tadımlık şekilde sunuluyor. Sosyal medyada çoğunluğunu gördüğümüz videoları tekrar tekrar izlemek bile keyif veriyor. Furkan Dede tarafınan seçilen videolar genellikle sosyal medya fenomenleri tarafından çekilerek kedi hesaplarından paylaşılan videolardan oluşmanın yanında, ailelerin evlerde, bahçelerde, piknik alanlarında çektikleri, komik bebek videoları, komik hayvan videoları gibi videolar da bulunuyor. Öte yandan programda sık sık herkesin dikkatle ve heyecanla izlediği trafik kazaları videoları da çok sık gösteriliyor. Birbirinden ilginç yeteneklerin videoları da yine Oynat Bakalım sunucusu Furkan Dede tarafından ekrana getiriliyor. Peki, Oynat Bakalım sunucusu kimdir? İşte detaylar:

TV8 Oynat Bakalım programının sunucusu Furkan Dede'dir.

Furkan Dede, 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Türkiye Furkan Dede'yi 2009 yılında yayınlanan yin Acun Ilıcalı tarafından yapımı üstlenen Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla tanımaya başladı.

Furkan Dede heyecan dolu yarışmada son iki kutuya kadar gelmişti. 100 bin TL'lilik kutuya gitmek üzereyken Hamdi'den sürpriz bir teklif gelmişti.

Hamdi, Furkan Dede'ye 68 bin liralık bir teklifte bulunmuştu ancak Dede bu teklifi kabul etmeyerek 100 bin liralık ödülün sahibi olmuştu.

Furkan Dede daha sonra Survivor Kızlar Erkekler yarışmasına katılan ekibin içinde yer aldı.

Daha sonra 2013 yılında TV8 ekranlarında Oynat Bakalım isimli programı sunmaya başladı.

Aynı zamanda iki yıl sonra Sinek 2'li isimli programı da sundu.

Oynat Bakalım sunucusu Furkan Dede, şimdilerde yine aynı kanalda yani TV8'de Survivor Ekstra programında hem yorumculuk hem sunuculuk yapmaktadır.

Birbirinden ilginç, komik ve sosyal medyada tıklanma rekoru kıran videolar bu programda ekrana geliyor. 
 
Oynat Bakalım hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. 

Oynat Bakalım sunucusu kimdir?
Furkan Dede mikrofonu ele alır!

 

Aynı zamanda çok iyi bir sesi olan Furkan Dede en son Survivor Ekstra programında mikrofonun başına geçerek şu şarkıyı seslendirmişti:

 

Yorumlar