Oyna Kazan'dan yeni kural

Oyna Kazan yarışmasında ödül kazananlar artık yarışma sonunda canlı yayında aranacak. Böylece, yarışmacılar kazanan kişinin gerçek bir kişi olup olmadığı konusunda fikir sahibi olacak.

Google Haberlere Abone ol
Oyna Kazan'dan yeni kural

Oyna Kazan yarışmasına yeni bir kural geldi. Yeni kurala göre artık büyük ödülü kazanan kişi anında cep telefonundan aranacak. Ödülü kazanan kişinin gerçek olup olmadığı konusunda böylece yarışmacıların kafalarındaki soru işaretlerine cevap verilmiş olacak.

Oyna Kazan'dan yapılan açıklamada yeni kuralın adı, "Şampiyon Kim?" olarak açıklandı.

Açıklamada şöyle denildi:

En çok merak edilen soru: Şampiyon kim? Kim kazanıyor bu büyük ödülleri?

Biz de en az sizler kadar merak ediyoruz! Bu yüzden yarışmamıza yeni bir kural, yeni bir heyecan ekledik! Artık her yarışmanın sonunda kazanana telefonla bağlanacağız, onu tebrik edip kısa bir sohbet ececeğiz. Bu sayede hem daha şeffaf olacağız, hem kazananları hep birlikte tanıyacağız, kazanma sırlarını öğreneceğiz.

KURALLAR:

1- Kazanan kişinin, Oyna Kazan’a kayıt olduğu ve profiline tanımlı olan cep telefonu numarası yarışma biter bitmez canlı yayında aranacak.

2- Kazanan kişi, doğal olarak soruları cevaplamak için kullandığı telefon elinde olacağı için telefonu cevaplamakla yükümlü olacak, yoksa ödül hesabına tanımlanmayacak

3- Kazanan kişi 3 arama sonrası telefonu açmaz ve yayına bağlanmaz ise, kazandığı para ödülü ertesi gün olacak ilk yarışmanın “kazandıran sorular” kısmına geçmeyi başaran kullanıcılar arasında paylaştırılacak

Yeni getirdiğimiz bu kural sayesinde, hem yarışmanın daha şeffaf hem de yarışmadan elendikten sonra da yarışmayı izlemeye devam eden kullanıcılarımız için daha eğlenceli hale geleceğini düşünüyoruz.

Bizimle kalın, oynayın, kazanın!

Yorumlar