Otomobille acil servise giren sürücü güvenlik kamerasında

- İzmir'de ateşi çıkan çocuğunu hastaneye yetiştirirken heyecandan fren yerine gaza basan annenin otomobiliyle acil servisin kapısına çarpma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı - Görüntülerde annenin kazaya rağmen hızlı bir şekilde çocuğunu kucağına alıp hastaneye girdiği ve kazayı önemsemediği görülüyor

Google Haberlere Abone ol
Otomobille acil servise giren sürücü güvenlik kamerasında

İZMİR (AA) - İzmir'de, ateşi çıkan çocuğunu hastaneye yetiştirirken heyecanlanarak fren yerine gaza basan kadının otomobille acil servisin giriş kapısına çarpma anı, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Hastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde, annenin hastanenin giriş kapısına kadar geldiği halde fren yerine gaza bastığı için duramadığı ve otomobiliyle acil servisin giriş kapısına çarptığı görülüyor.

Görüntülerde kadın sürücünün kazaya rağmen hızlı bir şekilde çocuğunu kucağına alıp hastaneye girmesi ve kazayı önemsememesi de dikkati çekiyor.

İzmir'de dün akşam ateşi yükselen kızını 35 SF 275 plakalı otomobiliyle İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götüren N.A, acil servis girişi önünde fren yerine gaza basınca otomobiliyle acil servisin giriş kapısına çarpmıştı.

Kimsenin yaralanmadığı kaza sonrasında otomobil, ekiplerce kaldırılmıştı.

Yorumlar