Otomobilin bagajından 50 bin lira çalındığı iddiası

- Adana'da inşaat ustasının bankadan çekip otomobilinin bagajına koyduğunu ileri sürdüğü 50 bin lirası çalındı

Google Haberlere Abone ol
Otomobilin bagajından 50 bin lira çalındığı iddiası

ADANA (AA) - Adana'da inşaatlarda kalıp ustası olarak çalışan kişi, bankadan çekip otomobilinin bagajına koyduğu 50 bin lirasının çalındığı iddiasıyla polise başvurdu.

İddiaya göre, Muhittin Kesici, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'ndeki bir bankadan hesabındaki 50 bin lirayı çektikten sonra otomobiliyle çalıştığı şantiyeye gitti.

Kesici, poşet içindeki parasını bagaja koyduktan sonra otomobilinden ayrıldı.

Bir süre sonra aracının yanına dönen Kesici, sağ arka camın kırılarak bagajdaki paranın çalındığını fark etmesi üzerine durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçta parmak izi incelemesi yapmasının ardından Kesici'nin parasını çektiği banka ve kullandığı yollardaki güvenlik kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.

Kesici, gazetecilere yaptığı açıklamada, aracının kapılarını kilitleyip şantiyeye gittiğini, kısa süre sonra döndüğünde ise bagaja koyduğu parasının çalındığını fark ettiğini söyledi.

Çalışma arkadaşlarından bazılarının olay yerinde en son beyaz renkte bir otomobil gördüğünü anlatan Kesici, bu araçtaki kişi ya da kişilerin olayı gerçekleştirmiş olabileceğinden şüphelendiklerini kaydetti.

Yorumlar