Osman Büyükşen ve eşi kimdir? Büyükşen cinayetinde son durum ne oldu?

Osman Büyükşen kimdir, anne ve babası Necla ve Metin Büyükşen kim, Müge Anlı'nın programında yaşananlar duyanların hem üzdü hem şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Osman Büyükşen ve eşi kimdir? Büyükşen cinayetinde

Osman Büyükşe kimdir, nerelidir? Necla Büyükşen, Metin Büyükşen kim, neden gündeme geldiler? Türkiye, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir şaşırtıcı olayla karşıya kalmış durumda. Kamuoyunca mehir cinayeti olarak yer eden olayla ilgili gelişmeler merak ediliyor. Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı her yerde aranıyor.

Anne-babası katledilen Dr. Osman Büyükşen Müge Anlı ve Tatlı Sert ekibine başvurdu. Annesiyle babasının 3 yıldır çözülemeyen cinayetinde iki kardeşi şüpheli olan Dr. Osman Büyükşen canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Büyükşen, cinayetin tanığı olan Büşra'yı ortaya atarak 'Ben kardeşimden bile emin değilim' dedi, sinir krizi geçirdi.

Gözyaşlarını tutamayan Müge Anlı, Dr. Osman Büyükşen'e destek oldu. Dünkü canlı yayında açıklama yaptığı sırasında doktor olduğunu ve ailesinin katilini bulmak için görevinden istifa ettiğini açıklaması sonrasında ne doktoru olduğu, nerede görev yaptığı merak edilmeye başladı. 

Osman Büyükşen, Necla Büyükşen, Metin Büyükşen kim?
Necla Büyükşen, Metin Büyükşen

 

Programda şu ana kadar dile getirilen iddialara göre, 3 Eylül 2018 tarihinde başına kar maskesi geçiren kişi Metin Büyükşen'e ait eve, kapısı açık olduğu sırada girdi. Kimliği belirsiz saldırgan, emekli memur Metin Büyükşen'e elindeki pompalı tüfekle ateş etti.

Necla Büyükşen'e de ateş eden saldırgan, tüfeğin dipçiğiyle çiftin kızı Büşra'yı yaralayarak kaçtı.

Başına aldığı darbeyle yaralanan Büşra Büyükşen, olay sonrası komşulardan yardım istedi. Komşularının otomobiline binen Büyükşen, jandarmaya giderek, olayı anlattı.

Eve gelen jandarma ekipleri, Necla- Metin Büyükşen çiftinin cansız bedenlerini buldu.

Yaralı Büşra Büyükşen de sağlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

İşte detayları: 

Müge Anlı'nın 23 Haziran 2021 Pazartesi günkü programında, Necla ve Metin Büyükşen cinayeti hakkında gelişmeler yaşandı.

54 yaşındaki Necla ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen, eve giren maskeli saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülmüştü.

Kızları Büşra Büyükşen (21) ise başına aldığı dipçik darbesiyle yaralanmıştı.

Canlı yayına bağlanan bir kişinin ifadesi stüdyodakileri çılgına çevirdi.

Necla - Metin Büyükşen cinayeti olayında Müge Anlı da gözyaşlarını tutamadı.

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın canlı yayınında işlenen Metin ve Necla Büyükşen olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor.

Tek görgü tanıdığı kızları Büşra Büyükşen'in tavırlarının şüphe uyandırması canlı yayında konuşulurken Müge Anlı düşüncelerini dile getirdi.

Ailenin diğer akrabalarının öfkesi, fevri tavırları bulunurken cinayetle ilgili kızları Büşra'nın sesini çıkartmaması Müge Anlı'nın dikkatinden kaçmadı.

21 yaşındaki kızları Büşra Büyükşen'in cinayetin tek görgü tanığı olmasının yanı sıra tavırlarının şüphe uyandırdığını ifade eden Müge Anlı konu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Anne ve babası ile ilgili hiç gerildiğini ya da fevri davranmadığını görmediğini söyleyen Müge Anlı, diğer akrabaların ses çıkarması ancak Büşra'nın sesini hiç çıkarmamasının ilginç olduğunu belirtti.

Bugünkü canlı yayında ise şok gelişmeler yaşandı.

Büşra Büyükşen şüplendiği kişileri söyledi.

Mehmet Ali ve Yılmaz isimli kişilerin isimlerini verdi. Bu kişilerin ise gelin Betül Büyükşen'in kuzeni ve kardeşi ortaya çıktı.

İki kardeşin cinayet saatinde ise evde olmadıkları anlaşıldı.

İki kişinin cinayete kurban gittiği olay aydınlatılmaya çalışılıyor...

Canlı yayına bağlanan bir kişinin ifadesi stüdyodakileri çılgına çevirdi.

Yorumlar