Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

- "Eskisi gibi artık yüzde 35 oy alarak iktidar olmak mümkün değil. Dolayısıyla daha çok gayret etmemiz lazım. Özellikle seçim zamanı yapılan çalışmalardan daha ziyade şu anda yapılan çalışmalar çok daha faydalıdır"

Google Haberlere Abone ol
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskisi gibi artık yüzde 35 oy alarak iktidar olmak mümkün değil. Dolayısıyla daha çok gayret etmemiz lazım. Özellikle seçim zamanı yapılan çalışmalardan daha ziyade şu anda yapılan çalışmalar çok daha faydalıdır." dedi.

Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığınca Taş Medrese'de düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ülkenin çimentosu olduğunu söyledi.

AK Parti'nin yaptığı çalışmalarla Türkiye'de destan yazdığını belirten Eroğlu, iktidarın ülke kalkınmasında çok önemli rol oynadığını dile getirdi.

Eroğlu, Türkiye'nin önünde iki büyük seçim olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:

"Bu seçimler bir dönüm noktasıdır. Özellikle yerel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimi. Yeni bir sisteme geçiyoruz. Cumhurbaşkanlığı sistemi ve milletvekili seçimleri. Belediye seçimlerinde AK Parti'nin, Afyonkarahisar'da destan yazması lazım. Eskisi gibi artık yüzde 35 oy alarak iktidar olmak mümkün değil. Dolayısıyla daha çok gayret etmemiz lazım. Özellikle seçim zamanı yapılan çalışmalardan daha ziyade şu anda yapılan çalışmalar çok daha faydalıdır. Şu anda yapılan çalışmaların etkisi 30 ise seçim zamanında yapılan çalışmaların etkisi birdir."

Eroğlu, konuşmasının sonunda, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek bazı yatırımların müjdesini verdi.

Daha sonra Sandıklı ve Şuhut ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katılan Eroğlu, vatandaşlarla bayramlaştı ve sohbet etti.

Şuhut ilçesine geçerken Eroğlu, Çakmaktepe'de doğaya keklik saldı.

Yorumlar