Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

- "Kılıçdaroğlu'nun atletle fotoğraf çektirmesi, hazırlanmış bir senaryodur. Ben buna inanıyorum. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu işler ciddiyetle yapılıyor. Böyle halkı atletle, algıyla yönetmek mümkün değil"

Google Haberlere Abone ol
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

AFYONKARAHİSAR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Kılıçdaroğlu'nun atletle fotoğraf çektirmesi, hazırlanmış bir senaryodur. Ben buna inanıyorum. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu işler ciddiyetle yapılıyor. Böyle halkı atletle, algıyla yönetmek mümkün değil." dedi.

Afyonkarahisar'a gelen Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkalığını ziyaret etti. Eroğlu, ziyarette, Afyonkarahisar'a çok büyük yatırımlar yaptıklarını belirtti.

Afyonkarahisar'ın tarihinde görmediği yatırımları gördüğünü ifade eden Eroğlu, "Muhteşem bir dönüşüm var. Bunu fark eden fark ediyor." diye konuştu.

Eroğlu, Gürcistan'daki bir yangına müdahale etmesi için gönderilen yangın söndürme uçaklarıyla ilgili soru üzerine, orman yangınlarıyla mücadelede Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu belirtti.

- "Çok ileri teknolojimiz var"

Sahip oldukları ileri teknoloji sayesinde kısa zamanda yangınları söndürdüklerini dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Çok hızlı ilerliyoruz, çünkü çok ileri teknolojimiz var. Civar ülkelerden de yangınlarda destek istiyorlar. Geçmişte İsrail olsun, Rusya, hatta Yunanistan, Makedonya, Bosna Hersek ve Gürcistan gibi birçok ülke destek istedi, gönderdik. Bu yıl da Gürcistanlı yetkililer bizden hava desteği istedi. Dolayısıyla biz iki helikopter, bir tane uçak gönderdik. Muhtemelen bugün veya en geç yarın yangın söndürülecektir. Yangın çok büyüktü."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'dan İstanbul'a yaptığı yürüyüş sırasında çekilen atletli fotoğrafıyla ilgili bir soru üzerine Eroğlu, "Kılıçdaroğlu'nun atletle fotoğraf çektirmesi, hazırlanmış bir senaryodur. Ben buna inanıyorum. Bir muhalefet liderine yakıştıramadım. Söylenecek fazla bir şey yok. Bu işler ciddiyetle yapılıyor. Böyle halkı atletle, algıyla yönetmek mümkün değil. Yani bu zihniyet onu yemez." diye konuştu.

Yorumlar