Orkide Acar kimdir? Nerelidir, kaç yaşında?

Orkide Acar'ın kim ve nereli olduğu soruları bu aralar merakla soruluyor. Yaptırdığı estetik operasyon sonrasında hayatı kararan kadının akıbeti merak ediliyor. Estetik operasyonu mağdurları arasında bulunan Acar'ın açtığı davanın sonucu da en çok merak edilen konular arasında bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Orkide Acar kimdir? Nerelidir, kaç yaşında?

Orkide Acar kimdir, nereli, kaç yaşında soruları bu aralar merak edilen konular arasında yer aldı. Acar, Kübra Boyraz'ın ölümünün ardından merakla aranan isim oldu. Peki Orkide Acar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilen detaylar.

Yaptırdığı estetik opurasyon sonrasında hem fizyolojik hem psikolojik sıkıntılar yaşadığını dile getiren Orkide Acar kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar.

ORKİDE ACAR KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Acar, estetik operasyon yaptıran Kübra Boyraz'ın ölümünün ardından konuşulan isilerden oldu. Kübra Boyraz'ın otopsisi sonrası yapılan çalışmada kanda ve dokuda yüksek düzeyde silisyum görüldü. Bu da ölümün operasyondan kaynaklandığını ortaya çıkardı.

Acar, Boyraz'ın ölümünün ardından yaptığı konuşma ile dikkatleri üzerine üzerine çekmişti.

Boyraz'ın ölümünden sorumlu şüpheliler Erdal Doğruya ve Öner Özsoyeri'nin 2015 yılında gözaltı dolgusu yaptırdığını anlatan Acar şunları söyledi:

"Ufak bir operasyondu, göz altına dolgu yapılacaktı. Bu operasyondan sonra yüzüm gözüm şişti, tanınmaz haldeydim. Görme sorunları yaşadım. Sokağa çıkamıyordum, sosyal hayatım sıfırlanmıştı.

Çocuğumu dışarı çıkaramaz hale geldim.

15 günün sonrasında daha da kötü hale geldiğim için bu kişilere maddi manevi tazminat davası açtım.

Dava dört yıl sürdü.

16 bin 245 TL tazminat kazandım.

Şu an İstinaf Mahkemesi tarafından kararların onanmasını bekliyorum"

Yorumlar