Ordu teleferik açık mı?

Ordu teleferik açık mı, teleferik mesai saatleri nedir, pandemi süreci nedeniyle bir süre kapalı kalan teleferik yeniden hizmete açıldı. Peki ama saat kaçtan kaça kadar çalışıyor? İşte teleferik hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Ordu teleferik açık mı?

Ordu teleferik açık mı kapalı mı soruları pandemi nedeniyle kapalı olan teleferiğin durumunu merak edenler, buraya gelip şehri gezdikten sonra bir teleferiğe binmek isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Ordu teleferiği hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Ordu teleferik açık mı?
Ordu teleferik ile yeni bir görünüme kovuştu

 

Ordu teleferik konusunda etkili ve yetkili makam Ordu Büyükşehir Belediyesi'dir.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen en son bilgiye göre teleferiğin çalışma esasları şöyle: 

Normalleşme takvimine göre 1 Temmuz’da tekrardan hizmet vermeye başlayan ve Ordu'nun gözde turizm mekânlarından biri olan Boztepe'ye ulaşım sağlayan teleferik hattı il dışından gelen misafirler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ordu teleferik açık mı?
Ordu teleferik istasyonu

 

Sosyal mesafe ve hijyen kuralları gibi bir dizi tedbirlerin alındığı teleferik hattının daha verimli hizmet verebilmesi için açılış ve kapanış saatleri yeniden güncellendi.

Altınordu ilçesi ile Boztepe arasında hizmet veren ve sabah 9.30, akşam 22.00 saatleri arasında açık olan teleferik hattı, bundan sonrasında sabah 9.00, akşam 23.30 saatleri arasında açık olacak.


 

Yorumlar