ÖRAV'dan Bitlis'te 'Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi'

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Eren Holding’in kurumsal desteği ile 2-3 Kasım tarihlerinde Bitlis’te Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimini gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
ÖRAV'dan Bitlis'te 'Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimi'

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Eren Holding’in kurumsal desteği ile 2-3 Kasım tarihlerinde Bitlis’te Öğrenen Lider Öğretmen Eğitimini gerçekleştirdi. Eğitime Eren Ailesi’nin kurucusu olduğu üç liseden toplam 32 öğretmen katıldı.

Türkiye’nin alanındaki ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu olan ÖRAV, Eren Holding’in kurumsal desteğiyle Ziya Eren Spor Lisesi, Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi ve Nurullah Eren Anadolu Lisesi’nde görev yapan öğretmenlerle Öğrenen Lider Öğretmen eğitimini yürüttü. İki günlük program kapsamında Etkili İletişim, Ergen İletişimi, Sorun Davranışların Yönetimi, Direnç ile Baş Etme ve Sorun Davranışların Yönetimi, Ders Akışının Ritmi ve Ölçme Değerlendirme gibi başlıklarla öğretmenlerin; bilgiyi değil, öğrenmeyi öğreten liderler olarak gelişmelerini destekleyecek çok sayıda modülde çalışıldı.

ÖRAV; öğretmenlerin entelektüel, kişisel, mesleki, duygusal ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi amacıyla hayata geçirdiği Öğrenen Lider Öğretmen eğitimlerini Bitlis’teki diğer okullarda da sürdürmeyi planlıyor.

Öğretmen Akademisi Vakfı
Bireysel ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, analitik düşünebilen, özgüven sahibi, kişisel gelişimin sürekliliğini önemseyen, evrensel değerleri benimseyen, ülkenin kültür mirasına sahip çıkabilecek genç nesillerin yetiştirilmesinde önder rol oynayan öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor. Öğretmen Akademisi Vakfı, bugüne kadar bu amaç doğrultusunda; Vakıf merkezinde ve Türkiye’nin her yöresinde görev yapan 220 eğitimciden oluşan ekibi ile, 81 ilde 175.000 öğretmen ve eğitim yöneticisi ile atölye çalışmalarında buluştu.

Yorumlar