Optiplex Saç Serumu konusuna açıklık ve Actiplex yorumları

İnternette birçok kullanıcı, Optiplex Saç serumu kullananların yorumları bu serumu yeni kullanmak isteyenler tarafından yapılan yorumları merak ediliyor. Ancak burada asıl konu böyle bir serum olup olmadığıdır.

Google Haberlere Abone ol
Optiplex Saç Serumu konusuna açıklık

İnternet ortamında saç serumu araştırmaları yapan birçok vatandaş, Optiplex Saç Serumu nasıl, kullananlar memnun mu, kullananların yorumları nelerdir şeklinde sorular soruyor. Ancak burada aslında önemli olan optiplex saç serumu yorumları değil böyle bir marka olup olmadığı sorunu. 

Markanın adını kim nereden nasıl duydu bilmiyoruz ancak internet ortamında bu isimde satış yapan, internet sitesi olan veya güvenilir bir kaynağı bulunan bir marka maalesef yok. Şayet böyle bir satışla karşı karşıya iseniz kesinlikle iyi araştırmanızı öneririz. 

Öte yandan isim benzerliği olduğunu tahmin ettiğimiz başka bir marka bulunuyor. Onun da adı Optiplex değil Actiplex Saç Serumu'dur. Peki, Actiplex Saç Serumu kullanan yorumları nasıl, bu ürünü kullananlar memnu mu? İşte sizler için Actiplex için biraz araştırma yaptık ve ürün hakkında yapılan yorumları buraya taşımaya karar verdik.

ACTIPLEX NEDİR?

Öncelikle Actiplex ürünü hakkında sizlere biraz bilgi vermek istiyoruz. Ürünün resmi satış yeri olan web sitesi olan ActiplexTürkiye.com adresi üzerinden yapılan açıklamada, ürünün orijinalini sattıklarını belirtiyorlar. Aynı site üzerinden ürünün siparişi de verilebiliyor. Ürün iki farklı kategoride ancak tek kutu içinde satılıyor. Actiplex Start ve Actiplex Stop şeklinde iki farklı ürün bulunuyor. Actiplex kapsül ürünü içerisinde start ve stop kapsülleri bulunmaktadır. Tek kutuda 2 ayrı renk kapsül vardır. Bunlar 15 yeşil (start), 15 kırmızı (stop) kapsülleridir.

Satıcı tarafından hem kadınlar hem erkeklex r için tavsiye edilen ürünlerinsaç derisinde detoks etkisi yaptığı ileri sürülüyor. Kırmızı kapsülleriin saç dökülmesini engellediği; yeşil kapsülün ise saçların yeniden çıkmasını sağladığı belirtiliyor. 

ACTIPLEX ÜRÜN FİYATI NE KADAR?

Actiplex hair care complex için dizayn edilmiş resmi satış ücreti 79 TL'dir. Fiyata kargo ücreti de dahildir. 

İÇERİĞİNDE NE VAR?

Actiplex ürünlerinin içerdiği maddeler şunlardır: 

Start (yeşil) kapsül İçeriği: Biotin, Argan, Kekik, Menekşe, Çörek Otu yağları ile birlikte enzimler

Stop (kırmızı) kapsül içeriği: B5, B7, B3, E, A ve D Vitaminleri ile birlikte Folik asit, Keratin ve B12

ACTIPLEX KULLANICI YORUMLARI

Diğer bütün ürünlerde olduğu gibi Actiplex ürünü için de ilk olarak baktığımız yer Hepsiburada.com alışveriş sitesindeki yorumlar oldu. Sitede Actiplex ürünü satışı yapılıyor. onlinekozmetik isimli kullanıcı tarafından yapılan satışta şu ana kadar ürüne herhangi bir yorum yapılmamış. Ancak satıcının puanı 10 olarak yani güvenilir satıcılar kategorisinde yer alıyor. 

Bizim için bir ölçüt değil; ancak satıcının resmi internet sitesinde yapılan bir açıklamada ise, "Öncelikle üründen kullananlar siz sayın müşterilerimizin bizlere yapmış oldukları geri dönüşler gayet olumlu. Şimdiye kadar hiç bir kötü yorum yada geri dönüş almadık. Herhangi bir müşterimiz, üründen zarar gördük gibi bir yan etki şikayetinde bulunmamıştır." ifadeleri yer almakta. Buradaki ifadelere inanmak veya inanmamak ise sizlere kalmış bir durumdur.

Yorumlar