OPET Temiz Tuvalet tırları Burdur'da

İSTANBUL (AA) - OPET Temiz Tuvalet tırları Türkiye turuna Burdur'da devam ediyor. Şirket açıklamasına göre, OPET Temiz Tuvalet tırları bu yıl da Türkiye...

Google Haberlere Abone ol
OPET Temiz Tuvalet tırları Burdur'da

İSTANBUL (AA) - OPET Temiz Tuvalet tırları Türkiye turuna Burdur'da devam ediyor.

Şirket açıklamasına göre, OPET Temiz Tuvalet tırları bu yıl da Türkiye turuna çıktı. Yaz seyahatleri nedeniyle OPET istasyonlarında yaşanabilecek yoğun kullanım nedeniyle Türkiye genelinde hizmet verecek olan tırlar, Burdur'daki OPET istasyonlarında tuvaletleri hijyenik hale getirerek malzeme tedariki yapacak. OPET müşterilerine temizlik ve hijyen kurallarına yönelik bilgilendirici broşür ve temizlik kitleri dağıtılacak.

Türkiye'nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projesi olan OPET Temiz Tuvalet kampanyası kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıkan tırlar, 19 Eylül'e kadar 27 kentteki 208 istasyonda hizmet verecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Temiz Tuvalet kampanyasının fikir lideri OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, proje ile 16 yıl içerisinde 9 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini bildirdi.

Öztürk, "Tuvaletler, bir ülkenin medeniyet göstergesidir. Temiz Tuvalet kampanyasını OPET istasyonlarının yanı sıra 7,5 milyon kilometre yol kat ederek tüm Türkiye'de köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilere ulaştırdık. OPET standartları, TSE iş birliğiyle İçişleri Bakanlığı tarafından halka açık tuvaletler, iş yeri ve restoran tuvaletleri dahil olmak üzere zorunlu kılındı. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar