Opel'den şubat ayına özel kampanya

Opel araba markasının şubat ayına özel düzenlediği kampanyanın detayları belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Opel'den şubat ayına özel kampanya

Opel Türkiye, şubat ayında otomobil severlere ve KOBİ'lere yönelik bir dizi cazip finansman seçeneği sunuyor. Binek ve SUV modellerinde avantajlı kredi imkânları ile dikkat çeken marka, hafif ticari araç modellerinde ise iş dünyasına özel tekliflerle öne çıkıyor.

BİNEK VE SUV MODELLERİNDE CAZİP SEÇENEKLER

Yeni ve elektrikli Opel Corsa, 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçeneği ile müşterilere sunuluyor. Bu teklif, Corsa'nın cesur ve yalın tasarımını tercih edenler için büyük bir fırsat sunuyor. Aynı zamanda, Opel Astra GS ve Ultimate donanımlarında 300 bin TL için, 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânı ile alıcılarını bekliyor.

HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA ÖZEL TEKLİFLER

Opel’in hafif ticari araç modelleri Combo Life ve Combo Cargo, 200 bin TL’ye 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi seçenekleri ile iş dünyasının hizmetine sunuluyor. Zafira Life ise 300 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla, hem binek otomobil konforunu hem de hafif ticari araçların pratikliğini arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.

ELEKTRİKLİ MODELLER VE ÖZEL KREDİ OLANAKLARI

Opel, elektrikli araç modellerinde de cazip kredi seçenekleri sunuyor. Corsa Elektrik, 200 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi seçeneğiyle, elektrikli araç dünyasına adım atmak isteyenlere hitap ediyor. Aynı şekilde, Mokka Elektrik ve Astra Elektrik modelleri de 300 bin TL için; 12 ay vade ve %0,99 faizli kredi imkânıyla yeni sahiplerini bekliyor.

OPEL'DEN KOBİ'LİLERE VE BİNEK ARAÇ ALICILARINA DAVET

Opel, şubat ayındaki bu özel finansman teklifleriyle yeni bir araç sahibi olmak isteyen bireyleri ve KOBİ'leri Opel Showroom'larına davet ediyor. Yenilenen model yelpazesi, üstün Alman teknolojisi ve modern tasarım anlayışıyla Opel, müşterilerine hem showroom'larda hem de online platformlarda benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Alman mühendisliğinin en yeni örneklerini barındıran Opel modelleri, şubat ayında avantajlı kredi seçenekleriyle otomobil severlerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorumlar