Opel Mokka yüzde 0 faiz fırsatıyla sunuluyor

Opel Mokka sahibi olmak isteyenlere firma tarafından yüzde 0 faiz imkanı sunuluyor. Peki, Opel Mokka 2023 fiyatı ne kadar, yüzde 0 faiz seçeneği şartı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Opel Mokka yüzde 0 faiz fırsatıyla sunuluyor

Opel'in B SUV segmentindeki araçlarından Mokka yüzde 0 faiz seçeneğiyle satışa sunuldu.

Mokka sahibi olmak isteyenlere 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor. 

2023 yılı fiyatları 942 bin liradan başlayan Mokka'nın fiyatları model ve doluluk oranına göre değişkenlik gösteriyor. 

Opel Mokka'yı taksitle almak isteyenlere 150.000 TL 15 Ay %0,99 veya 120.000 TL 12 Ay %0 faiz seçeneği ile ödeme imkanı sunuluyor. 

Öte yandan Opel bütün modellerinde sağlık çalışanları, avukatlar, polisler, askerler, öğretmenler ve birinci derece akrabaları için ek indirimler de sunuyor.

Trafik Sigorta bedeli liste fiyatı içinde bulunmamaktadır.

1- Yukarıdaki perakende fiyatlar bağlayıcı olmayan tavsiye niteliğindedir. Bayiler satış fiyatlarını serbestçe tayin edebilirler.

2- İmalatçı/İthalatçı şirket önceden haber vermeksizin otomobilin fiyat, tip ve özelliklerinde değişiklik yapabilir.

3- Yukarıda yazılan anahtar teslim fiyatına ilk yardım çantası bedeli dahildir.

4- İmalatçı/İthalatçı ve satıcı şirket yukarıda belirtilen vergi miktarları ile bağlı olmayıp, alıcının ödemekle yükümlü olduğu vergilerdeki değişiklikler fiyatlara yansıtılır.

5- Kanun ve/veya bakanlık görüşündeki değişikliklerden kaynaklanabilecek vergi farklılıkları nedeniyle imalatçı/ithalatçı ve satıcı şirket hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

2016/9542 sayılı “Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanan Katma Değer Vergisi Oranları ile Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar”

Tavsiye edilen fiyat listemizde belirtilen fiyatlar, standart donanımlı araçlara ait olup opsiyonel ekipmanlar ayrıca fiyatlandırılır. Araca opsiyonel ekipman eklenmesi durumunda, 25 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/9542 sayılı “Bazı Mal ve Hizmetlere Uygulanan Katma Değer Vergisi Oranları ile Özel Tüketim Vergisi Oranlarının Yeniden Belirlenmesi Hakkında Karar” uyarınca aracın Özel Tüketim Vergisi matrahı ve vergi oranı değişebilecektir. Vergi mevzuatından kaynaklanan bu değişiklik, aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına yansıtılacaktır.

Fiyat listesinde yayınlanan opsiyon fiyatları; Vivaro Cargo ve Combo Cargo modellerimiz için %4, Combo Life, Zafira Life ve Vivaro City Van modellerimiz için %15, Corsa, Astra, Crossland, Mokka, Grandland ve Insignia modellerimiz için %80 ÖTV oranına göre hesaplanmıştır. Buna bağlı olarak, seçilecek modellerin motor hacmi ve/veya araçlara eklenecek ilave opsiyonların fiyatları da, ÖTV oranına göre değişiklik gösterebilecektir. Güncel ÖTV mevzuatından kaynaklanan bu değişiklik, aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatına yansıtılacaktır.

 

Yorumlar