Onur Alp Eker bulundu mu, Ankara'da kaybolan genç?

Onur Alp Eker bulundu mu, Ankara'da kaybolan genç? Geniş bir alanda havadan ve karadan 200'den fazla personelin katılımıyla yürütülen çalışmalarda genç çocuktan acı haber geldi. Eker'in öldüğü tespit edildi.

Google Haberlere Abone ol
Pursaklar'da kaybolan gençten acı haber

Onur Alp Eker bulundu mu, Ankara'da kaybolan genç? Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Alp Eker'i arama çalışmaları üçüncü gününde de devam ederken, acı haber geldi.

Pursaklar ilçesine bağlı Sirkeli Mahallesi'nde tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Eker, önceki gün evlerinin bahçesinden kaçan kurbanlığı bulmak için peşine düştü. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan Eker'in ailesi, çocuklarının bulunması için durumu polise bildirdi.

Onur Alp Eker bulundu mu, Ankara'da kaybolan genç?
Onur Alp Eker iki günlük aramanın sonunda ölü bulundu

 

Bunun üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Sirkeli Mahallesi'nde ve kırsal bölgede arama çalışmalarına başladı.

Dün gece geç saatlerde ara verilen çalışmalara bu sabah yeniden başlandı. Ekipler, Eker'in kaybolduğu alandaki çalışmalar yapıldı. 

Geniş bir alanda havadan ve karadan 200'den fazla personelin katılımıyla yürütülen çalışmalarda, arazinin yanı sıra bölgedeki ev ve hobi bahçeleri de tarandı.

Ayrıca bölgedeki cami hoparlörlerinden de kayıp şahısla ilgili anonslar yapıldı.

KAYBOLMADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kaybolan tıp fakültesi öğrencisinin bulunması için çevredeki yerleşim alanlarının kamera kayıtlarını inceleyen polis ve jandarma ekipleri, Eker'in kaybolmadan önce kaydedilen son görüntülerine ulaştı.

Görüntülerde Eker'in, Sirkeli mevkisindeki hobi bahçesinin yanından geçerek araziye doğru ilerlediği görülüyor.

- ANNESİNDEN KONUM İSTEDİ

Anne Nilüfer Eker'in polis ekiplerine verdiği ilk beyanında, olay günü öğle saatlerinde oğlunun kendisini arayarak kaçan kurbanlığı yakalayamadığını söylediğini, bunun üzerine kendisinin de "Artık kurbanın peşini bırak, gitme." diyerek geri dönmesini söylediği öğrenildi.

Bunun üzerine "Yolu görüyorum ama konum atarsan iyi olur." diyen Eker'e annesinin 13.19'da konum attığını, ancak ilerleyen saatlerde "Yolu bulabildin mi?" şeklindeki mesajının ise iletilmediği belirtildi.

ACI HABER GELDİ

Onur Alp Eker'i arama çalışmalarında kahreden haber, akşam saatlerinde geldi. Bölgeden aktarılan ilk bilgilere göre Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi, 20 yaşındaki Onur Alp Eker'in cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Eker'in nasıl ve neden öldüğüyle ilgili henüz net bir bilgi yok.

Yorumlar