Önce dövdüler sonra gasbettikleri aracıyla ezdiler

- Adana'da, korna çalma meselesinden tartıştıkları sürücüyü dövmelerinin ardından gasbettikleri otomobiliyle üzerinden geçerek yaralayan 3 kardeşten 2'si yakalandı - Olay anı, bir evin güvenlik kamerasına yansıdı

Google Haberlere Abone ol
Önce dövdüler sonra gasbettikleri aracıyla ezdiler

ADANA (AA) - Adana'da, korna çalma meselesinden tartıştıkları sürücüyü darbedip gasbettikleri otomobiliyle de üzerinden geçerek yaralanmasına yol açan 3 kardeşten 2'si gözaltına alındı.

Çalıştığı araç kiralama şirketinden evine dönen Murat Y. (37), merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi Nesrin Ongun Sokak'tan yolda yürüyen İ.O. (22), U.O. (13) ve E.O. (17) kardeşlere korna çaldı. Bunun üzerine sürücü ile kardeşler arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Şüpheliler, attıkları taşın başına isabet etmesi sonucu düşen Murat Y'yi, yanlarında taşıdıkları pompalı tüfek ve tekmeyle vurarak darbetti. Daha sonra yerde yatan Murat Y'nin otomobiline binerek araçla üzerinden geçen zanlılar kaçtı.

Yaralı sürücü, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından akaryakıt istasyonuna giden şüpheliler, araç takip sistemi üzerinden motorun kilitlenmesi nedeniyle otomobili bırakarak kaçtı.

Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerden İ.O. ve U.O'yu merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki evlerine düzenlenen operasyonla yakaladı.

Polis, olayda elinde pompalı tüfek bulunan E.O'nun yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, bir evin güvelik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, sürücü ile kardeşler arasında çıkan kavganın yanı sıra şüphelilerin gasbettikleri araçla kaçarken Murat Y'nin üzerinden geçmesi yer alıyor.

Yorumlar