Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltında

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı olan Hüseyin Çapkın gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Ömer Faruk Kavurmacı ve Hüseyin Çapkın gözaltında

SonHaberler | Haber Merkezi

TUSKON'da FETÖ soruşturması kapsamında hakkında tutuklama kararı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve FETÖ'nün mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturmadan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı olan Hüseyin Çapkın, İstanbul Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındılar.  

Daha önce serbest bırakılan ve ardından hakkında tutuklanmasına yönelik yakalam kararı çıkartılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı gözaltına alındı.

Hüseyin Çapkın'da Gözlatında

Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın hakkında yakalama kararı çıkartılmasının ardından bugün akşam saatlerinde polis ekiplerine teslim oldu. İşlemleri süren Çapkın gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ’nün mülkiye yapılanmasına ilişkin olarak eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da aralarında bulunduğu 15 isim hakkında hazırlanan iddianame, İstanbul 30’uncu Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti. Mahkeme, Çapkın hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına hükmetmişti. Bu karar doğrultusunda eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, avukatıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu.

Yorumlar