Ömer Döngeloğlu'nun eşi kimdir, sağlık durumu nasıl?

Bugün Hakkın Rahmetine kavuşan Ömer Döngeloğlu'nun eşi kimdir, sağlık durumu nasıl merak edilen konulardan biri oldu. Özer Döngeloğlu'nun eşi Zeynep Döngeloğlu da koronavirüs tedavisi görüyor.

Google Haberlere Abone ol
Ömer Döngeloğlu'nun eşi kim, sağlık durumu nasıl?

Ömer Döngeloğlu hocanın bugün vefatının ardından kendisi gibi koronavirüs tedavisi gören eşi merak edildi. Ömer Döngeloğlu'nun eşi kimdir, sağlık durumu nasıl merak edilen konular arasında yer aldı.

Ömer Döngeloğlu hocanın eşi Zeynep Döngeloğlu da koronavirüs tedavisi görüyor. Ancak Zeynep Döngeloğlu'nun vefat haberleri yalanlandı. 

Son Haberlere göre, Zeynep Döngeloğlu hanımefendinin tedavisi halen devam ediyor.

Ömer Döngeloğlu hocanın eski arkadaşı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu konu ile ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulundu. 

M. Tevfik Göksu yaptığı paylaşımda, 'Çok eski dostum ve arkadaşım, hocamız Ömer Döngeloğlu’nu Hakk’a uğurladık. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Ömer hocamızın eşi ile ilgili çıkan haber gerçek değil ancak o da şu an hastanede tedavi görmektedir. Rabbim kendisine şifa versin inşaallah.' dedi.

 

Yakup Sucuoğlu sosyal medyada paylaştığı videoda Ömer Döngeloğlu'nun eşi Zeynep Döngeloğlu'nun ve 4 çocuğunun durumunun nispeten iyi olduğunu ve kısa süre içerisinde evde tedaviye devam edeceklerini açıkladı.

Başakşehir Devlet Hastanesi Başhekimi ile görüştüğünü söyleyen Sucuoğlu son durum hakkında şu açıklamayı yaptı.

Ömer Döngeloğlu hocamıza rabbim rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ömer Döngeloğlu hocamızda şeker vardı, tansiyon, kalp ve koron... Ve kısa zamanda vefat etti. Rabbim emanetini aldı. Hanımı ve 4 tane çocuğu da hastanedelerdi. Hanımı ve çocukları şu an çok fazla derinde değiller nispeten iyiler ama tedavileri evde devam edilmek üzere evleri hazırlanıyor ve eve gönderilecekler. Biraz önce başhekimle görüştüm. Gruplarda hanımı vefat etti diye haberler dolaşıyor. Arkadaşlar sizden ricamız kesin bilmediğimiz şeyleri lütfen paylaşmayın.

 

Yorumlar