Öldürülen teröristin üzerinde çıkan görüntüler dehşete düşürdü

Barış Pınarı Harekatı kapsamından Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu tarafından kontrol altına alınan Resulayn'da yaşanan çatışmalarda öldürülen bir terösirtin telefonundan çıkan görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü.

Google Haberlere Abone ol
Öldürülen teröristin üzerinde çıkan görüntüler dehşete düşürdü

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun yürüttüğü operasyonlar sırasında Resulayn'da öldürülen YPG'li teröristin telefonundan çıkan görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu.

Teröristin üzerinden çıkan görüntülerde, Muceybira köyünde yaşayan bir kadın ve çocuğunun YPG'li teröristlerin baskını sırasında vahşice katledilişi ve sonrasında evlerinin ateşe verildiği yer alıyor. İşte kan donduran görüntüler...

Barış Pınarı Harekatı'nda, Suriye'nin Resulayn kentinin doğusunda Suriye Milli Ordusu'nun terör örgütü YPG ile yaşadığı çatışmalarda öldürülen YPG'li teröristin cep telefonundan çıkan görüntüler terör örgütü PKK/YPG'nin gerçek yüzünü bir kez daha ortaya çıkardı. Görüntülerde bir eve baskın düzenleyen ve üzerindeki kıyafetlerden terör örgütü YPG mensubu olduğu anlaşılan teröristler, Muceybira köyünde bir evin kapısını kırarak baskın düzenliyor.

VAHŞİCE KATLEDİYORLAR

ABD ve Avrupa ülkelerinin "özgürlük savaşçısı" olarak adlandırdığı terör örgütü mensupları kapısını kırdığı bir eve baskın düzenleyerek evde bulunan ve büyük korku yaşayan kadın ve çocuğunu çığlıklar atarken vahşice katlediyor.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTİN TELEFONUNDAN ÇIKTI

Resulayn'ın doğusunda yapılan operasyon sırasında etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonundan çıkan görüntülerin Mecburiya köyünde çekildiği biliniyor ancak görüntülerin hangi tarihe ait olduğu bilinmiyor.

Yorumlar