Okullar tatil edilecek mi? Bakandan yeni açıklama

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, okulların virüs nedeniyle tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin kamuoyunda oluşan beklentilere karşılık vermek için açıklama yapacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Okullar tatil edilecek mi? Bakandan yeni açıklama

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili dün akşam yaptığı açıklamnın ardından yeni bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk, yapılacak ortak basın toplantısında okullar tatil edilip edilmeyeceği konusunda gerekli açıklamaları yapacaklarını söyledi.

Dün Sağlık Bakanlığı ile koronavirüs ile ilgili değerlendirmelerin devam ettiğini belirten Selçuk'un sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullarımızdaki eğitim sürecinin planlanması hususunda Sağlık Bakanlığı ile değerlendirmelerimiz devam etmektedir. Okulların tatil takvimiyle ilgili resmi kaynaklar dışında yapılan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini önemle rica ediyorum.

SAĞLIK BAKANI DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair sorular üzerine, konuyu Milli Eğitim Bakanlığı ile istişare ettikten sonra gerekli açıklamayı yapacaklarını söylemişti.

Koca, okulların tatil edilip edilmemesiyle ilgili ise, Milli Eğitim Bakanlığı'yla önümüzdeki günlerde görüşüleceğini belirtmişti.

Avrupa'nın tedbir almakta geç kaldığını da kaydeden Bakan Koca, ''Bu salgının şu anda Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek'' ifadesini kullanmıştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

ABD'de en az 20 kişilik bir grup genç, 15 yaşındaki genç kızı önce darp etti, sonra gasbetti.

 

Yorumlar