Okul Sporları Bilardo Gençler Türkiye Şampiyonası

- Sinop'ta düzenlenen şampiyona sona erdi

Google Haberlere Abone ol
Okul Sporları Bilardo Gençler Türkiye Şampiyonası

SİNOP (AA) - Okul Sporları Bilardo Gençler Türkiye Şampiyonası, Sinop'ta yapıldı.

Sinop Atatürk Spor Salonu'nda 12 ilden 57 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen ve üç gün süren müsabakalar sonunda erkeklerde Ruhi Can Okurlar, kadınlarda Dilara Göl, yıldızlar kategorisinde Muharrem Kılıç birinci oldu.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları törenle verildi.

Müsabakaları takip eden Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 ilde gençler kategorisinde dereceye giren sporcuların, Sinop'taki şampiyonada yarıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl içinde 540 okul sporları lisansı kazandık. Kısa sürede bu sayıya ulaşmak bizim için çok önemliydi. Umarım önümüzdeki yıl hem ortaokul hem lise kategorilerinde 81 ilde de bunu gerçekleştiririz. Buradaki amacımız binlerle ifade edilen sporcu sayılarına ulaşmak ve bu sporu hem öğrencilerimize hem tabana hem de gençlere sevdirmek. Bizim için bu çok güzel bir başlangıç oldu. İlk defa okul sporlarının içinde bilardonun bulunması bizim için çok keyifliydi. Sinop’ta bunun güzelliklerini hep birlikte yaşadık. İnşallah yıllar boyu güzel bir şekilde devam eder."

Yorumlar