Okul önünde silahlı kavga: 2 yaralı

- Erzurum'daki bir ortaokul önünde, dolmuş şoförleri arasında alacak verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı - Olay anı vatandaşlarca cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi

Google Haberlere Abone ol
Okul önünde silahlı kavga: 2 yaralı

ERZURUM (AA) - Erzurum'da bir ortaokul önünde, dolmuş şoförleri arasında çıkan ve pompalı tüfeklerin kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı.

Yakutiye ilçesindeki Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu yakınında yer alan Şükrüpaşa Semt Garajı'nda çalışan dolmuş ve minibüs şoförleri arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar beraberlerinde getirdikleri pompalı tüfek ve tabancayla birbirlerine ateş etmeye başladı.

Taraflar arasındaki kavgada A.Ö ve Ş.Y. silahla vurularak, yaralandı.

Ambulans ve çevredeki vatandaşların yardımıyla Bölge Eğitim ve Araştırma ile Yakutiye Araştırma hastanelerine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu Ortaokulu yanında öğrencilerin teneffüse çıktığı sıra gerçekleşen silahlı kavga sebebiyle öğrenciler endişeli anlar yaşadı.

Bazı öğrencilerin yaşanan kavganın ortasında kaldığı olayda, şans eseri öğrencilerden yaralanan olmadı.

Kavganın ardından olay yerini güvenlik çemberine alarak inceleme yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, kavgada kullanıldığı tespit edilen 1 tabanca, pompalı tüfek mermileri ve "sallama" tabir edilen yarım metre uzunluğunda döner bıçağı ele geçirdi.

Polis, olayla ilgili şüpheliler E.Ö, K.Ö. ve G.K'yı kısa sürede yakaladı.

Öte yandan, kavga anı da vatandaşlarca cep telefonu ile görüntülendi.

Kavgaya karışan kişilerin ellerinde pompalı tüfeklerle caddede dolaştığı, tarafların birbirleri ile tartıştığı gözlenen görüntülerde, olayda yaralanan bir kişinin düşüp, kalktıktan sonra kaçması dikkati çekiyor.


Yorumlar