Okul bahçesinde öğretmeni döven baba-oğul tutuklandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir okulun bahçesinde Görsel Sanatlar öğretmenini döven üç kişiden ikisi tutuklandı.

Google Haberlere Abone ol
Okul bahçesinde öğretmeni döven baba-oğul tutuklandı

Hareketlerinden şikayetçi olduğu öğrenciyi idareye bildirem Görsel Sanatlar öğretmeni Yasin Güneş, öğrenci ve velisi tarafında darp edildi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, Görsel Sanatlar öğretmeni Yasin Güneş, bir öğrencinin davranışları nedeniyle öğrenciyi idareye şikayet etti. 

İdarenin harekete geçmesi üzerine öğrencinin velisi okula çağrıldı. Okula gelen öğrencinin velisi ve iki oğlu öğretmen Yasin Güneş tarafından kapıda karşılandı. Veliyi konuşmak ve öğrencinin durumunu anlatmak için odasına davet eden Güneş, neye uğradığını anlamdığı bir anda veli ve çocukları tarafından darp edilmeye başladı. 

ÖĞRETMEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Okulun bahçesinde öğrencinin velisi ve iki çocuğu tarafından darp edilen öğretmen Güneş, kendisini darp eden üç kişiden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen emniyet güçleri baba ve iki oğlunu yakalamak için çalışma başlattı.

TUTUKLANDILAR

Görüntülerde baba ve iki oğlunun öğretmeni darp ettiğinin görülmesine rağmen mahkeme sadece baba M.S.A ve oğul S.A.'yı tutukladı. 

Yorumlar