Oktay'dan 'yerli otomobil' açıklaması: Çok yakında

Meclis Genel Kurulunda devam eden bütçe görüşmelerinde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, milli otomobil ile ilgili konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Oktay'dan 'yerli otomobil' açıklaması: Çok yakında

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulundaki bütçe görüşmelerine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, milletvekillerinin sorularını yanıtladı.

"ÇOK YAKINDA HAZIR OLACAK"

Oktay, çalışmaları devam eden milli otomobil ile ilgili konuşma yaparak bunun herkesin gurur duyacağı bir proje olduğunu belirtti.. Araçların çok yakında hazır olacağını belirten Oktay, prototipin tanıtımının hem Türk kamuoyuna hem de tüm pazarlara kısa süre içinde yapılacağını söyledi. Oktay, "Mutlu olacağınızı, seveceğinizi düşünüyoruz." dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞININ BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'ın soruları cevabının ardından Cumhurbaşkanlığının 2020 yılı bütçesi kabul edildi.

Cumhurbaşkanlığının yanı sıra Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Diyanet İşleri Başkanlığı, Devlet Arşivleri Başkanlığı, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Savunma Sanayi Başkanlığının bütçeleri, Başbakanlık, Kalkınma Bakanlığı, Basın, Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünün kesin hesabı ile gelir bütçesi kabul edildi.

Genel Kurulda, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2018 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmelerin tamamlanmasının ardından maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Teklifin, 1. ve 2. maddeleri, üzerinde konuşma yapılmadan oylanarak kabul edildi.

Yorumlar