Okan Buruk'tan galibiyet rekoru

Okan Buruk iç sahada üst üste 15. galibiyetine ulaşarak yeni bir rekor kırdı.

Google Haberlere Abone ol
Okan Buruk'tan galibiyet rekoru

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'de Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek iç sahada üst üste 15. galibiyetine ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Galatasaray, bu sezon ligde evinde oynadığı 12 maçı da kazanarak başarılı bir performans sergiledi.

GALATASARAY'IN İÇ SAHA BAŞARISI

Galatasaray, Süper Lig'de evindeki yenilmezlik serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonun 2. haftasında Giresunspor'a kaybettikten sonra, 29 lig maçında 27 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bu sezon RAMS Park'ta oynanan 12 maçtan tamamında galibiyetle ayrılan Galatasaray, evinde puan kaybetmeyen tek takım konumunda.

OKAN BURUK VE GALATASARAY'IN BAŞARILI PERFORMANSI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, son Hatayspor mağlubiyetinin ardından oynadığı 11 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor ve Gaziantep FK'yı mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı. Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, bu rekorlarla şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürüyor.

Yorumlar