Öğrenciler minderi attı, hep beraber kitap okudu

Yüzlerce öğrenci okul bahçesine minder attı, kitap okumaya başladı. Her gün oyun oynadıkları bahçede bu kez kitap okuyan öğrencilerin farklı bir etkinliğin parçası olma mutluluğu gözlerinden okundu. TOKİ Salih Şükriye Yoluç İlkokulu'nda öğrenciler farklı bir etkinliğe imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Öğrenciler minderi attı, hep beraber kitap okudu

TOKİ Salih Şükriye Yoluç İlkokulu'da yüzlerce öğrenci, her gün oyun oynadıkları okul bahçesine bu kez minder attı, kitap okudu.

İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde Ispartakule semtinde bulunan okulun öğrencileri, okul yönetiminin düzenlediği "Okulum Kitap Okuyor" etkinliğinde bir araya geldi.

Yaklaşık 1000 öğrencinin katılım sağladığı etkinlikte, okul bahçesine minderler atıldı, kitaplar okunmaya başladı. 

İlkokul 2, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencilerinin katıldığı etkinlikte kitap okuyan minikler, bu farklı etkinlikle kitap sevgilerinin daha da arttığını söyledi.

Her gün oyun oynadıkları, top koşturdukları bahçede bu kez yere attıkları minderlerde oturarak kitap okumanın keyfini çıkaran öğrenciler, yaşadıkları bu farklı deneyimin tadını çıkardı. 

Öğrenciler minderi attı, kitap okudu

Okul yönetimi tarafından çocuklarda kitap sevgisini arttırmak için düzenlenen etkinliğe katılan öğrencilerden birisi, "Buna benzer etkinliklerin daha fazla yapılmasını isteriz. Bu tür etkinlikler okumamızı hızlandırıyor" dedi.

Öğrenciler minderi attı, kitap okudu

Yorumlar

baba babammm ben okuldayım dersimiz bilişim
Süü biz resimdeki çocuklarız