Orman Genel Müdürlüğü personel alım sonuçları açıklandı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılan personel alım tercihleri sonuçları belli oldu. Buna göre yerleşmeye hak kazanan adayların yaptıkları tercih işlemleri sonuçlandı.

Google Haberlere Abone ol
OGM tercih sonuçları açıklandı

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından alınan personel için yapılan tercihlerin sonuçları açıklandı. Sözleşmeli personel alımı gerçekleştiren OGM bunun için tören düzenledi. Törende yerleşmeye hak kazanan adayların yaptıkları tercihlerin sonuçları kendilerine bildirildi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de katılımıyla OGM'ye alınacak personelin yaptığı tercih sonuçları belli oldu.

Orman Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen törende adaylar arasında büyük heyecan yaşandı.

5 bin sözleşmeli personelin alındığı OGM'de düzenlenen törende konuşan Bakan Pakdemirli, şöyle konuştu: 

"Orman Genel Müdürlüğümüze 5.000 Sözleşmeli personel alımı kapsamında; KPSS başarı puanına göre aldığımız 1.150 muhtelif pozisyonlardaki sözleşmeli personel için süreç tamamlandı ve adaylar görevlerine başladı! KPSS başarı puanı ile sözlü ve uygulamalı sınav sonucu aldığımız 1.150 Orman Mühendisi ve 2.700 Orman Muhafaza Memuru ise, bugün yapılacak yerleştirme işlemi sonucunda tercih ettikleri Orman İşletme Müdürlüklerimize yerleşecekler, ve yeni görevlerine başlayacaklardır. Ben bu mukaddes görevin hepiniz ve hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum!"

OGM PERSONEL ALIM SÜRECİ NASIL İŞLEYECEK?

Peki, OGM'ye alınan personel tercih sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanmışsa bundan sonra ne yapacak? İşte cevabı: Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 20 gün içinde Genel Müdürlüğümüze başvurması gerekmektedir. 

1.150 Orman Mühendisi ve 2.700 Orman Muhafaza Memuru alımı yapıldı

 

GEREKLİ ŞARTLARI TAŞIMAYANLARIN DURUMU NE OLACAK?

İlanda belirtilen nitelikleri taşımadıkları sonradan anlaşılan adaylar hakkında yapılan tüm işlemler iptal edilecek. Pozisyon için belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmayan adaylar değerlendirmeye alınmayacak. Yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklar yüzünden değerlendirmeye alınmayan adaylar bu durumdan dolayı bir hak iddia edemeyecek. Sözleşme yapmaya hak kazandığı halde verilecek süre içerisinde müracaat etmeyenler, özleşme imzalandığı halde verilen süre zarfında göreve başlamayanlar, ilanda belirtilen şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler, güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması tahkikatı olumsuz sonuçlananlar, yerine, sıraya göre en yüksek puanlı adaydan başlanılmak suretiyle sırasıyla sözleşme yapılmak üzere çağırılacaktır.

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar