Ogeday şampiyon oldu mu? Survivor Ogeday kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Ogeday şampiyon oldu mu? Survivor Ogeday kimdir, nerelidir, kaç yaşında soruları yarışmanın seyircisi tarafından bu aralar merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Ogeday şampiyon oldu mu? Survivor Ogeday

Survivor yarışmasının üyelerinden Ogeday daha önce şampiyon oldu mu sorusu bu aralar merakla soruluyor. 

OGEDAY ŞAMPİYON OLDU MU?

Ogeday Girişken, 27 Nisan 1992 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Adana'da başlayan Girişken, Marmara Üniversitesi'nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nde lisans eğitimini tamamladı.

SPOR KARİYERİ

Spor hayatına kürek dalında devam eden Ogeday, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde on yıl boyunca lisanslı bir sporcu olarak yer aldı. Dünya sıralamalarında adından söz ettiren Girişken, uluslararası arenada başarılar elde etti. Özellikle 2017 yılında Survivor 2017 yarışmasına katılan Ogeday, yarışmada gösterdiği performans ve karakteriyle dikkat çekti ve sezonun şampiyonu oldu. Ayrıca, Litvanya'da düzenlenen U-23 Kürek Şampiyonası'nda 8. sırayı elde etti.

OYUNCULUK KARİYERİ

2018 yılında Ogeday Girişken, oyunculuk kariyerine "Bir Litre Gözyaşı" dizisinde "Teoman" karakteriyle adım attı. 2019 yılında "Savaşçı" dizisinde "Astsubay Çavuş Demir Döğer" karakterini canlandıran Ogeday, oyunculukta da adından söz ettirmeye başladı.

TELEVİZYON VE İNTERNETTEKİ ROLLERİ

Ogeday, televizyon ve internet dizilerinde farklı roller üstlendi. Kanal D'de "Bir Litre Gözyaşı" dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı. FOX'ta "Savaşçı" dizisinde yardımcı oyuncu olarak görev aldı. TRT 1'de "Alparslan: Büyük Selçuklu" dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Ogeday, aynı zamanda Exxen'de "Sihirli Annem" ve Netflix'te "Aşk 101" gibi yapımlarda da rol aldı.

SURVIVOR KATILIMLARI

Ogeday Girişken, Survivor yarışmalarına katılımıyla tanınır. 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında şampiyon oldu. 2022 Survivor All Star yarışmasında ise sekizinci sırada yer aldı. Ayrıca, Survivor Panorama, Survivor Taksi, Survivor Türkiye-Yunanistan gibi programlarda da yer aldı.

Ogeday şampiyon oldu mu Survivor Ogeday kimdir, nerelidir, kaç yaşında
Ogeday 

 

 

Yorumlar